Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι το Σάββατο θα παραμείνει κλειστή η Κορίνθου – Πατρών

- Advertisement -

Οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν χθες στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου
στο ύψος του Διακοπτού θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο μέχρι το Σάββατο. Η απόφαση αυτή ελήφθη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.
Για τις επόμενες ημέρες που το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού θα παραμείνει κλειστό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική μέσω εκτροπών. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα που θα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα, θα μπαίνουν στην παλαιά εθνική οδό μέσω του κόμβου Καλαβρύτων, ενώ τα αυτοκίνητα που θα έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται στην παλαιά εθνική, μέσω του κόμβου του ανατολικού Αιγίου. Επίσης όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός» αποφασίστηκε η αναστολή της είσπραξης των διοδίων.
Στο μεταξύ, την άμεση λήψη μέτρων στον χείμαρρο Θολοπόταμο, στην περιοχή της Αιγείρας ζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας από την ΕΡΓΟΣΕ. Οι πρώτες εκτιμήσεις των μηχανικών της Περιφέρειας που διενήργησαν αυτοψία στο σημείο αναφέρουν ότι η υπερχείλιση του χειμάρρου, απ’ την οποία προκλήθηκαν ζημιές σε δίκτυα υποδομών και ιδιωτικές περιουσίες, οφείλεται σε κατάρρευση ξυλότυπου κατασκευής έργου της ΕΡΓΟΣΕ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog