Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το γεφύρι της Άρτας στο Λουτράκι:::ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

- Advertisement -

Σήμερα το απόγευμα μετά από τόση βροχή… ,
οι εργαζόμενοι του δήμου αποφάσισαν ,για μια ακόμα φορά, να μπαλώσουν αυτό το 3 μέτρων κομμάτι ,στην περιοχή των σιδ.γραμμών, στο δρόμο που κατευθύνεται στο Καζίνο(οδ.Παπανικολάου). Ένας, πλέον, πολυσύχναστος δρόμος, που κανένας δεν έχει σκεφτεί το πιο απλό, να βάλει λίγο άσφαλτο. Και μην μου πει κανείς ότι αυτό είναι έργο της δημαρχίας Γκιώνη, γιατί θα είναι λάθος. Και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να ασφαλτοστρώσουν αυτό το κομμάτι, παρά να το μπαλώνουν συνέχεια!! Ρωτάει κανείς τους οδηγούς αν θέλουν να χαλάνε τα αυτοκίνητά τους, περνώντας από κει; Έχει καταντήσει το γεφύρι της Άρτας, που όλη μέρα το έφτιαχναν και το βράδυ γκρεμιζόταν….Βεβαία δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο έκαναν καλη δουλειά για βράδυ και με την βροχή να πέφτει….

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ L-NEWS όπως καλά ξέρεις, άσφαλτος δεν μπαίνει λόγω οσε και ο μόνος λόγος που αυτός ο δρόμος άνοιξε εσπευσμένα 2 μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές, ήταν για να δείξει η προηγούμενη δημοτική αρχή κάποιο έργο.

  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ…

  3. Δεν είπες πως λύθηκε το πρόβλημα ανέφερες μόνο ότι λύθηκε στην Κόρινθο. Πες μας το πως μπας και το διαβάσει και κανένας αρμόδιος από τον δήμο μας και πάρει καμιά ιδέα.

  4. ΔΙΝΕΙΣ 200 ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΗΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.
    ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ

  5. ΑΚΟΥ ΝΑ Σ ΠΩ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΘΕΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!!ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog