Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος στην πίτα του Συλλόγου Αρκάδων Κορινθίας

- Advertisement -

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012, το απόγευμα, στην αίθουσα του BarRestaurantQuasarστην παραλία Βραχατίου, ο Σύλλογος Αρκάδων Ν. Κορινθίας «Θ. Κολοκοτρώνης», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευχή για μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία!…


Ο Πρόεδρος Ιωάννης Β. Καραπανάγος έκανε απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το χρόνο που πέρασε και ανακοίνωσε τον προγραμματισμό των δράσεων για το έτος που διανύουμε τονίζοντας, μεταξύ των άλλων, πως ο Σύλλογος συμμετείχε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας, υψώνοντας διαφορετική φωνή έκφρασης.
Σπουδαίο γεγονός της εκδήλωσης ήταν η επίσημη ανακήρυξη, ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, του υπερμαραθωνοδρόμου του Σπάρταθλου κ. Γιάννη Κούρου, που έχει γεννηθεί στην Τρίπολη της Αρκαδίας και έχει καταρρίψει τουλάχιστον 134 Παγκόσμια ρεκόρ μέχρι σήμερα.
Ήταν μεγάλη τιμή που ο κ. Κούρος παραβρέθηκε σαυτή τη σεμνή αλλά πολύ ζεστή τελετή, όπου παρέλαβε από τον Πρόεδρο την αναμνηστική πλακέτα. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, που είχαν κατακλύσει το χώρο της εκδήλωσης, με συγκίνηση και χαρά υποδέχθηκαν και αποθέωσαν το μεγάλο Έλληνα υπερδρομέα που, από εδώ και στο εξής, ανήκει στην οικογένεια του Συλλόγου μας.
Η Αντιπρόεδρος Μαίρη Τσαντίλα αναφέρθηκε με μοναδικό τρόπο στον κ. Κούρο, τον Πρεσβευτή του Ελληνισμού, περιγράφοντας την προσωπικότητά του, τον τρόπο ζωής του, το ήθος και το ύφος του, τις διακρίσεις και τις επιδόσεις του στο παγκόσμιο Αθλητισμό.
Ο Γιάννης Κούρος συνδυάζει απαράμιλλα την εικόνα ενός εξαιρετικού ανθρώπου. Μοναδικός στον αθλητικό χώρο αλλά με έντονη καλλιτεχνική παιδεία και διάθεση, αφού έχει σπουδάσει βυζαντινή και ευρωπαϊκή μουσική, γράφει-μελοποιεί και ερμηνεύει τα τραγούδια του, είναι ποιητής και λογοτέχνης ενώ όταν έχει έμπνευση ασχολείται και με τη ζωγραφική.
Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν σένα ακόμη αντάμωμα των Κολοκοτρωναίων, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προοπτικές για τη μελλοντική του πορεία.

Γιάννης Κούρος: «η θέληση είναι νικήτρια όταν επιστρατεύονται όλες οι σωματικές και πνευματικές δυνάμεις!»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Ο                                                             Η
    Πρόεδρος                                        Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Β. Καραπανάγος                Παρασκευή Κόλλια
(6932-939412)                                     (6944-460462)
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ "ΦΤΥΣΜΕΝΟ"ΕΝΩ Η ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ-ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΕΦΕΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog