Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένας πολεμιστής στο κέντρο της Αθήνας! (vid)

- Advertisement -

«Αν ένας πολεμιστής σας ρωτήσει σε κάποιο δρόμο της Αθήνας μήπως έχετε δει δράκους, είναι επειδή την άκουσε με το Skyrim»!..

«I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the Knee» πληροφορεί ο real life πολεμιστής του Skyrim τους περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας και οι αντιδράσεις ποικίλουν και φυσικά βγάζουν πολύ γέλιο.

Από την αναζήτησή του δεν ξεφεύγει κανείς: Μια καλόγρια, ένας πωλητής σαλεπιού, ένας οργανοπαίκτης λατέρνας ακόμη και μια καθαρίστρια καλείται να απαντήσει, να δώσει μια πληροφορία στον… παίκτη και παράλληλα να αποκαλύψει τον χαρακτήρα του.

Από όσους εμφανίζονται στο βίντεο, δύο τύποι ξεχωρίζουν:

Ο ένας απόλυτο σύμβολο ξενέρας και καθωσπρεπισμού, πληροφορεί τον πολεμιστή πως είναι παράνομο(!) να φοράει κάποιος μάσκα και πως θα καλέσει αστυνομία να τον «δέσει». Όλοι μπορούμε να φανταστούμε την τύχη που θα είχε αν τον πετυχαίναμε στο Cyrodiil ή το Morrowind…

Ο άλλος –αν δεν με απατά η μνήμη μου- μάλλον στρατιώτης σε Λόχο Απόδοσης Τιμών, μπαίνει άμεσα στο νόημα της φάσης και αφού σαστίζει για ένα-δύο δευτερόλεπτα, δίνει και… tips στον πολεμιστή. Ποιος ξέρει, ίσως λίγο μετά να τον ενημέρωσε για τους δράκους που θεάθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Πλατεία Συντάγματος πάνω από εκείνο το μεγαλοπρεπές κτήριο απ’ όπου μας πουλάνε παραμύθια…

 
Πηγή: http://www.sport-fm.gr (http://www.sport-fm.gr/article/532680)
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog