Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν θα κάνει καρναβάλι η Κόρινθος λόγω κρίσης!

- Advertisement -

Ο αντιδήμαρχος κος Φαρμάκης μας ενημερώνει ότι Καρναβάλι Κορίνθου δε θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω οικονομικής δυσπραγίας…

ekorinthos.gr
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. EEEEEEEE ΠΣΙΤ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ?ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ .

  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΕΣ……ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ…….ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ….ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ….ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ 50.000 ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ….

  3. Μπορεί ο Πνευματικός να μην κάνει Καρναβάλι αλλά με αυτή την επιλογή του, δούλεψε για το Λουτράκι.
    Είναι ευκαιρία… να υποστηριχθεί ένα… αποτυχημένο Καρναβάλι σε σχεδιασμό και οργανωτικό τομέα, και να γίνει επιτυχημένο μετά απο αυτή την εξέλιξη. Και μιλάω για τα μαγαζιά και όχι για τον Δήμο ως οργανωτής.
    Σας έφεξε πάλι.
    Μαζευτείτε επαγγελματίες, μεταξύ σας και οργανώστε κάτι για το τριήμερο ώστε να έρθει ο κόσμος από τον Κόρινθο στο Λουτράκι. Κάτι καλό. Κάτι που να μην είναι ένα απλό πάρτυ. Σκεφτήτε κάτι δημιουργικό. Κάτι πρωτότυπο. Κάτι που να μήνει χαραγμένο στους επισκέπτες.
    Από το να μοιράσετε δωρεάν καφέδες, δωρεάν ποτά, με δωρεάν προσκλήσεις για γεύματα σε δικά σας μαγαζιά ή σε συνεργαζόμενα μαγαζιά μαζί σας, με πάρτυ σε συνεργασία με ένα ή δύο καταστήματα ανά ώρες, με δωρεάν στολές ή μάσκες.
    Είναι ευκαιρία.
    Όχι σε συναυλίες και τετριμμένες επιλογές. Μιλήστε με LTO για ιδέες ή με άλλους φορείς και την προκείμενη αποτυχία μετατρέψτε την ΕΣΕΙΣ σε επιτυχία ΣΑΣ.

    Μια πρόταση κάνω εγώ.

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog