Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Παύλος Παύλου για όλους και για όλα!

- Advertisement -

“Ο δήμαρχος της πόλης διοικεί και όχι οι σύμβουλοι”…

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παυλινο ,κοφτο ο κυριος και για τον οποιο αναφερεσαι ειναι δημιουργημα σου .΄" Η κανω λαθος .
    Αλλωστε και ο δικος σου, που εδωσε συνεντευξη μπροστα απο την ροζ σατεν κουρτινα ,πνιγμενος στα ασημενια τζατζαλα και ματζαλα [δειγμα ευμαρειας],μη χεσω ,γ@@ω το εικαστικο ,το πε ,φαρδια-πλατυα ,ο κυριος ηταν παντα σε μια γωνια ,και εσεις τον βγαλατε στην επιφανεια .Τωρα τι μας λες ,μπουρδες για να μας συγκινησεις?
    Δεν πειθεται αγαπητε μου κανενα ,εισαστε καμμενο χαρτι.

  2. προς όλους τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν…επειδή εμφανίστηκαν απανωτά κρούσματα σχολίων που δεν μπορώ να δημοσιεύσω για διάφορους ευνόητους λόγους,και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να το παίζω λογοκριτής,ξεκαθαρίζω την θέση μου,μαι και είμαι ο άμεσα υπεύθυνος για την έγκριση ή μη,σχολίων…δεν θα περάσει κανένα σχόλιο το οποίο έχει χαρακτηρισμούς,βρισιές,υπονοούμενα για πρόσωπα και καταστάσεις,"φωτογραφίες" γεγονότων,εφ'όσον είναι ανώνυμο…όσοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν,ας τα ξανακοιτάξουν ,ας τα διορθώσουν μόνοι τους και ευχαρίστως να τα εγκρίνω…δεν με έπιασε καμία ξαφνική ευαισθησία,αλλά δοθείσης της ευκαιρείας,ας βάλουμε επιτέλους μια σειρά…ευχαριστώ,
    A.V.

  3. οι συμβουλοι εχουν ονοματεπωνυμο κε παυλου, αλλα για εναν συγκεκριμρνο συμβουλο και μαλιστα εμισθο δεν λετε ουτε το ονομα του! φοβαστε κατι απο την εποχη που εισασταν εκ των τοτε θεσεων σας συνεργατες?

  4. "Ο λαός επέλεξε τη διοίκηση του Κώστα του Λογοθέτη". Γιατί δεν θέτεις πιο συγκεκριμένα το θέμα: εμείς επιλέξαμε τη διοίκηση του Κώστα του Λογοθέτη ή καλύτερα ΕΓΩ έστειλα στις κάλπες τη μερίδα του λαού που με ψήφισε την α΄Κυριακή να επιλέξει τη διοίκηση του Κώστα του Λογοθέτη.
    Άρα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

  5. ευτυχώς που δεν με αγγίζουν αυτά που λένε τα ηίθια,ανώνυμα,άνανδρα παπαγαλάκια…κάποια στιγμή,θα ανοίξω pet shop ,με τα σχόλια κάποιων γελοίων…και θα γελάσει πολύς κόσμος,γιατί εκτίθενται…

  6. ναι το ειδα φιλε 10.17! δεν νομιζω οτι για μια φορα ακομα τολμησε να πει το συγκεκριμενο ονομα του εξωθεσμικου συμβουλου και πρωην στελεχους των συνεταιρων του δημου! σαν κατι να φοβαται ο κος πρωην δημαρχος…

  7. ΚΎΡΙΕ ΠΑΎΛΟΥ ΠΕΡΆΣΑΝΕ ΣΧΕΔΌΝ ΈΞΙ ΟΛΌΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΈΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΌΔΟΥ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΉ ΦΩΝΉ,ΦΩΝΉ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΆΛΛΑ ΕΣΕΊΣ ΚΆΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΆΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ,ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΆΣΒΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΑΣ ΜΊΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΓΚΙΏΝΗ ΠΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΉΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΉΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΉΣΑΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΆ ΚΑΙ ΜΕ ΔΌΝΤΙΑ,ΜΕ ΧΤΗΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕ ΤΌΝΟΥΣ ΛΆΣΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΆΝΤΑΣΤΕΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΎΤΕ Ο ΠΟΙΟ ΝΟΣΗΡΌΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΌΤΑΝ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ.ΣΕΙΣ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΎΡΙΟ ΚΟΝΤΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΑΠΌ ΤΑ ΊΣΘΜΙΑ(ΞΈΡΕΤΕ ΕΚΕΊΝΗ ΠΟΥ ΑΡΘΡΏΝΕΙ ΚΆΠΟΙΕΣ ΆΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΈΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΆΘΗ ΤΗΣ ΔΙΏΡΥΓΑΣ)ΈΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΤΙΙΙΙΙΙ??????????????ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ,ΤΟ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ,Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΡΈΞΑΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΕΚΕΊΝΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΑΡΧΟΥ,ΒΆΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΕΣ ΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ,ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΈΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ.ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΚΎΡΙΕ ΠΑΎΛΟΥ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΞΈΡΟΥΜΕ,ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ,ΤΑ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΊ ΜΑΣ 14 ΜΉΝΕΣ ΤΏΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΕΊΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΊΔΑΤΕ?ΤΏΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ?ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ Κ.ΠΑΎΛΟΥ??ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΠΕΡΊΟΔΟ ΧΆΡΙΤΟΣ???ΕΔΏ ΚΟΝΤΕΎΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ?????????????????ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ Κ. ΠΑΎΛΟΥ ΣΤΙΣ ΦΉΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΆΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΠΈΡΣΙ ΤΈΤΟΙΑ ΕΠΟΧΉ??????????ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ Η ΌΧΙ ΌΤΙ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΊΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΊ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ(ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΊΑ ΤΗΣ ΤΌΤΕ ΔΑΕΤ Α.Ε.ΚΑΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΎ ΣΑΣ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΊΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΈΓΙΝΕ)??????????????/

    NEMESIS

  8. ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΤΕ…..
    ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ….ΛΑΘΟΣ ΕΣΕΙΕΣ….
    ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ…. ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ???
    ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ…ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ…..
    ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ …ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ -ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ….

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ!!!!!!!!

  9. Συμπέρασμα:
    1ον Παρέμβαση: Ο Παύλου έβγαλε τον Λογοθέτη.
    (Στις προηγούμενες εκλογές εάν η Παρέμβαση δεν είχε υποστηρικτή τον ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟ δεν θα κέρδιζε και ίσως να είχαν διαλυθεί μετά από 3 ήττες. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ/ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ / ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ)

    2ον Παύλου: Ο Λογοθέτης βγήκε ΜΟΝΟΣ του.(ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!! )
    (Εαν είχε συνεργάτες ικανούς(ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ) θα ήταν ακόμη Δήμαρχος. Τόσα χρόνια προφανώς είχε και αντιπάθειες. Αλλά ήξερε ΚΑΛΑ την διαχείριση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και έκανε έργο..που το ολοκλήρωσε η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ; ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΩΝ; Η ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΦΩΝΑΖΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ.)
    Ειδικά η επιλογή των εγκαινίων τις τελευταίες ημέρες τους έτους ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

    3ον Λογοθέτης: Εμείς βγήκαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    Ο κύριος στόχος τους είναι οι σχέσεις μεταξύ ΔΗΜΟΥ – ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Καλή επιλογή γιατί βαρεθήκαμε να εχουν εμπλοκή στα δρώμενα του Δήμου μας.
    Τους χρειαζόμαστε και μας χρειάζονται χωρίς να εμπλέκεται ο ένας στην λειτουργία του άλλου.
    (Απο την Παρέμβαση δεν έλαβε ΣΧΕΔΟΝ τίποτα σε οργάνωση και σχεδιασμό έργων..εκτός απο το χωροταξικό που το ενέκριναν τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ…ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΛΑΘΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΙΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ. ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ…ΙΣΩΣ..ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ.)
    ΠΑΥΛΟΥ – ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ= ΓΚΙΩΝΗΣ + ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ.
    ΓΚΙΩΝΗΣ + ΠΡΩΝΟΤΑΡΙΟΣ + ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ + ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. + ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ + ½ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ. – ΠΑΥΛΟΥ – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σ. – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΛΟΗΣ – ??? = ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ + ΠΑΥΛΟΥ + ½ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ.

    Τελικό συμπέρασμα.
    Η Παρέμβαση είχε πολλές πληγές να κλείσει και δεν το κατάφερε.
    Δήμαρχος δεν βγαίνεις από τα έργα και τα εγκαίνια αλλά με τις καλές συσχετίσεις με τους υπόλοιπους.
    Κερδισμένος βγήκε ο Λογοθέτης από την φαγωμάρα σε προσωπικό και επιτελικό επίπεδο μεταξύ Γκιώνη – Παύλου ή Παρέμβαση Πολιτών – Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση.

  10. Κύριε Παύλε Παύλου, απορώ πως έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μιλάτε συνεχώς τον τελευταίο καιρό. Καθήστε στο νέο σας σπιτάκι (που λέει ο λόγος), απολαύστε το και αφήστε τον κ. Γιώργο Πετρίτση στη θέση του υποψηφίου από το δικό σας πολιτικό χώρο. Τα παιχνιδάκια με τη Ρηγγίλης (νυν Συγγρού) σταματήστε τα και αφήστε έναν και μοναδικό υποψήφιο να κατέλθει στις επόμενες εκλογές. Αν είχατε κάνει πίσω, πριν 1,5 χρόνο, τώρα ο Γιώργος ο Πετρίτσης θα ήταν δήμαρχος και σίγουρα πολύ καλύτερος από τον Κώστα Λογοθέτη. Το γνωρίζατε και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, ότι οι δυνατότητές του ήταν και είναι πολύ περισσότερες απ'αυτόν τον άπειρο Κώστα Λογοθέτη που με ελαφρά την καρδία στηρίξατε με όλες σας τις δυνάμεις. Ο κόσμος σας βαρέθηκε, πότε θα το καταλάβετε επιτέλους. Αφήστε τους εγωισμούς και καθήστε στην οικογένειά σας. Όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Ο κ. Γιάννης Γιωτάκης έφυγε με ψηλά το κεφάλι και όλοι του καλομιλούν τώρα. Κάντε επιτέλους και εσείς το ίδιο και βοηθήστε τον ομοϊδεάτη σας κ.Γιώργο Πετρίτση να προχωρήσει με μεγαλοψυχία και χωρίς μικρότητες. Αρκετά κακά στον τόπο έφερε ο εγωϊστικός σας χαρακτήρας.

    Οι απόψεις αυτές αφορούν μεγάλο κομμάτι του πολιτικού σας χώρου και να τις λάβετε σοβαρά υπόψη.

  11. Μη ξεχάσεις να κατηγορήσεις τον Λογοθέτη ότι έκανε γαργάρα πως χρειάζεται άνθρωπος με πανεπιστημιακή μόρφωση και φυσικά πτυχίο για μια συγκεκριμένη θεσούλα στο Δήμο.Τε-σπα?

  12. Φίλε 8:46, ο Πετρίτσης το έκαψε το χαρτί του δυστυχώς. όπως το περιέγραψες είναι απο την πλευρά του Πετρίτση. Ό Πετρίτσης ήρθε στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ απο την Νομαρχία και έπρεπε να συνυπαρξει με πολιτικό σκηνικό και όχι να σηκώσει μπαιράκι. Προφανώς είναι το μέλλον ο Πετρίτσης αλλά δεν ξεκίνησε καλά. Καλύτερα να μην συμμετείχε για μια εκλογική διαδικασία παρά που έφτιαξε δικό του συνδιασμό. Τώρα πρέπει να αντιπαρατεθεί με Στάμου, Κούτμου, Παύλου και άλλους που θα προκύψουν. Λάθος επιλογή. Παρασύρθηκε. Και εάν ένας νέος δεν μπορεί να συνυπάρξει με άλλους τότε δεν κάνει για δήμαρχος. Τα πρώτα μηνύματα τα πήραμε με το που ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια. Με το ζόρι έβγαλε το ψηφοδέλτιο ο Πετρίτσης…ίσα ίσα. Ενώ ο Παύλου και με απώλειες είχε πιο ισχυρό και αποδείχτηκε στην πράξη. ΚΑι οι δύο μαζί ίσως να είχαν καλύτερη τύχη. ΤΕ-ΣΠΑ που λέει ο 11:33!!!

  13. Σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνώ. Ο έμπειρος κ.Παύλος Παύλου είχε φάει το πρώτο χαστούκι την προηγούμενη τετραετία. Η εμπειρία του θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην αποστρατεία και να παραδώσει το δακτυλίδι μόνος του στον κ.Γιώργο Πετρίτση κάτι που για δικούς του λόγους δεν έπραξε. Όχι να αναλωθεί μία τετραετία μόνο αντιπαραθέτοντας με μανία τον κ.Γκιώνη, και τελικά να διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχία. Ιδού τα αποτελέσματα. Αυτό μόνο εμπειρία δεν δείχνει εκ μέρους του, μία εμπειρία που είχε κάνει σημαία στην προεκλογική του εκστρατεία. Ενώ ο κ.Γιώργος Πετρίτσης είχε όλα τα προσόντα να διεκδικήσει τη δημαρχία χωρίς να φοβάται ένα κακό παρελθόν να τον καταδιώκει. Η εμπειρία του άλλωστε τόσα χρόνια ήταν πολύ μεγαλύτερη από τους άλλους διεκδικητές (τουλάχιστον τους νέους), μία εμπειρία μέσα και έξω των δημοτικών δρώμενων, κάτι που ιδιαίτερα με τον Καλλικράτη βοηθούσε απίστευτα. Δε νομίζω ότι η εικόνα του κ.Πετρίτση μέσα στο Δ.Σ δείχνει το αντίθετο. Έχει πολλές φορές ξελασπώσει τη δημοτική αρχή σε θέματα που αγνοούν, και ας μην το έχουν ποτέ παραδεχτεί επίσημα. Ελπίζω ο κ.Παύλου να μη φανεί το ίδιο εγωιστής όσο και την προηγούμενη φορά και να πράξει το σωστό αν πραγματικά νοιάζεται τον τόπο που υπηρέτησε.

  14. 6:31 μην ξεχνας πως εχασε ο παυλου την πρωτη φορα. Ας ειναι καλα ο Πρωτονεταριος. Εχει την δικη του σημασια. Αλλιως ο Γκιωνης δεν θα ηταν δημαρχος.θα ειχαν διαλυθει οπως λεει και πιο πανω ο 8:24.
    Ισως να ηταν αλλιως το Λουτρακι.

  15. Μια χαρά σας βρίσκω στις προσθαφαιρέσεις πολιτικοί μου αναλυτές.
    Το βγάλατε το πόρισμα. Ο Γκιώνης δεν θα ήταν δήμαρχος και θα είχαν διαλυθεί.
    Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός σας.
    Τι κρίμα όμως που δεν σας έκαναν τη χάρη και ούτε πρόκειται.
    Αποφασίστε ο καθένας από σας κάτω από ποια ξεπεσμένη-ξιπασμένη κομματική ομπρέλα θα στήσετε το συνδυασμό σας και αφήστε την Παρέμβαση.
    Τι ματαιόδοξο στις εποχές μας να ψάχνετε το χρίσμα του κόμματος.
    Πράγματι το Λουτράκι θα ήταν αλλιώς αν στις πλάτες του δεν είχε 12 χρόνια ηγεμονικού μοντέλου διοίκησης,με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΥΓ τις δηλώσεις του κου Παύλου δεν τις άκουσα γιατί δεν είχα 10 λεπτά για ….
    χάσιμο.

    ANONYMOUS

  16. Δεν ήταν κανενός ο σκοπός η διάλυση της παρέμβασης αλλα με 3 ήττες στο κεφάλι και ειδικα με τα ηγεμονικα στελέχη της, Δριτσας και Γκιωνης το λογικό θα ήταν να διαλυθεί. Εάν οχι πρόβλημα σας.
    Οσο για τις ψευτιές σου ANONYMOUS, ότι μπήκες στην διαδικασία να κοιτάξεις πόσο χρόνο ειναι το βίντεο φτάνει για να αποδείξει ότι το ειδες. Διαφορετικά δε θα ήξερες ποση ήταν η διάρκεια.
    Να σου πουμε και εμείς ότι η δικη σου εμπάθεια για όλους σε έχει απομονώσει ως σχολιαστη εκτός απο την nemesis και την n@xterida που την χάσαμε ξαφνικά.
    Της ίδιας συνομοταξιας ειστε. Δεν ειστε δημιουργικοί αλλα καταστροφικοι . Για ολα φταίει ο Παύλου και κανένας άλλος. Και μετα εχεις ακόμη απορίες.

  17. Προς 7:00
    άσχετο… αλλά όλα τα βιντεάκια χωρίς να τα παίξεις δείχνουν την διάρκειά τους, το παραπάνω είναι 9:53…. (το λέει μόνο του)
    επειδή μιλάς για δημιουργικά και καταστροφικά σχόλια, στο δικό σου εγώ δεν βρήκα τίποτα δημιουργικό πάντως!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog