Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Tι έγραψε στο facebook η Πόπη Αγγελοπούλου

- Advertisement -

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ… Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΟΡΘΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ . ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ….

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω ο κοσμος χανεται δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο η ελλαδα καταρεει και η κυρια αυτη στο κοσμο της,και μη χειροτερα παναγια μου τι αλλο θ ακουσουμε.

  2. Δηλαδή οι αληθινοί νεοδημοκράτες είναι αυτοί που δεν πρέπει να σκέφτονται, ή μάλλον να μην σκέφτονται σήμερα, γιατί μάλλον αύριο, που είναι και άλλη μέρα, πιθανόν να τους επιτραπεί η σκέψη;
    Τι προτείνει η Πόπη, να κάνουμε βίωμά μας τις πολιτικές και κοινωνικές κωλοτούμπες;
    Ποιά παράταξη να μείνει όρθια και γιατί; Πως θα εξηγήσει η Πόπη στον κόσμο, ότι και με δική της παρότρυνση η ΝΔ ψήφισε, ως αγέλη, τον μισθό των 440 ευρώ, το κόψιμο των συντάξεων, την οσφυοκαμψία στα ξένα αφεντικά, το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας και τόσα μα τόσα άλλα;
    Ντροπή Πόπη, ντροπή. Η σιωπή τέτοιες ώρες, αν δεν μπορείς να αντιδράσεις, που δεν μπορείς, είναι προτιμώτερη.

    ένας μέχρι πρότινος νεοδημοκράτης

  3. Πόπη, μεθαύριο στο γλέντι που θα κάνετε, δικαιολόγησε στον κόσμο της ΝΔ, γιατί ο Σαμαράς διέγραψε την Μπακογιάννη (τρομάρα της κι αυτής), γιατί ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο 1 και τώρα διαγράφει τους βουλευτές που ψήφισαν ΟΧΙ στο μνημόνιο 2. Περαστικά σας.

  4. Δυο φορές πρόδωσε την παράταξη. Πρώτη φορά ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και χθες που χάρισε την εξουσία στους κομουνιστές.
    Τα όχι μένουν στην ιστορία.Και η ΠΟΛ.Α πολύ του ήτανε.
    Ζήτω η Λαϊκή Δεξιά
    Ζήτω η Ν.Δ

  5. Τι να σου ποπη γι αυτο η ελλαδα δεν παει μπροστα γιατι καπιοι σκεφτονται σαν εσενα μηπως ζεις σε αλλο πλανητη εσυ και δεν βλεπεις οτι οποιον και να ψηφησεις απο τα δυο κομματα αυτοι εχουν την ευθηνη για την κατασταση που εχουμε σημερα στην ελλαδα λυπαμαι πολυ που δεν βλεπεις γυρω σου τον κοσμο που υποφερει.

  6. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΓΡΕΜΙΖΟΝΤΕ ΟΛΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.ΞΥΠΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  7. Ας περιμένουμε τα γκάλοπ μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου να δούμε που θα πάει ο "πολέμιος του μνημονίου " αρχηγός σας και όλη η Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog