Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ε.Ε.Σ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

- Advertisement -

Με εκπληξη εμεις, τα μελη και οι αναγνωστες σας που παρακολουθησαν την συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου…

του Τοπικού Συμβουλιου Αγιων Θεοδωρων που δημοσιευσατε, διαπιστωσαν οτι στην εισηγηση του κου Παπαγεωργιου για την δημιουργια κοινωνικης τοπικης επιτροπης παροχης βοηθειας σε συντοπιτες μας που δεν εχουν τα προς το ζειν, δεν εγινε από κανενα παρευρισκομενο μνεια για το εργο που επιτελει ο Ε.Ε.Σ Αγιων Θεοδωρων, εργο προσφορας και βοηθειας οχι μονο σημερα αλλα απο ετων με απολυτη επιτυχια. 
 
Ο Ε.Ε.Σ Αγιων Θεοδωρων διαχρονικα συνεχιζει με οργανωση ,εχεμυθεια και σεβασμο στον πονο αυτων που υποφερουν, προσφερει και ρουχισμο και τροφιμα και βοηθεια στο συσσιτιο του ξενοδοχειου Χανικιαν με την μεταφορα των μεριδων από μελη του και αίμα από την τραπεζα αιματος που διατηρει και μεταφορα ασθενων για ιατρικη βοηθεια η εξετασεις και κάθε ειδους βοηθεια σε συντοπιτες μας που εχουν αναγκη, συλλογους αθλητικους και μη, στις δημοτικες εκδηλωσεις και κάθε εκδηλωση που εχει κληθει. Το ιδιο θα γινει και στην παρελαση του καρναβαλου στην πολη μας ( το εχει επιβαιβεωσει τηλεφωνηκα ο προεδρος μας στην κ. Παντουδη). 
 
Ο Ε.Ε.Σ εχει παραδοση στην οργανωση της κοινωνικης προσφορας διοτι δεν είναι συλλογος η σωματειο αλλα Διεθνης Οργανισμος με εμπειρια σε αυτου του ειδους τις αποστολες παγκοσμιως. Η ιδεα του κοινωνικου παντοπολειου με την οποιαν συμφωνουμε χρειαζεται οργανωση, εχεμυθεια, ανθρωπους που ξερουν πως να πλησιασουν και να μπουν σε σπιτια συνανθρωπων μας χωρις να μειωσουν η πληγωσουν την περηφανια τους. 
Επομενως αγαπητοι Γιωργο Παπαγεωργιου και οσοι αλλοι φορεις, συλλογοι και απλοι πολιτες, επιθυμειτε να βοηθησετε ο Ε.Ε.Σ Αγιων Θεοδωρων είναι στην διαθεση σας και σας καλει ολοι μαζι να Συγκροτησουμε την Επιτροπη Κοινωνικης Αλληλεγγυης ,να συνενωσουμε τις δυναμεις, την προσπαθεια, την υπομονη, τις ιδεες, τον ενθουσιασμο και την ταπεινη μας προσηλωση στην ανακουφιση, παντα στο μετρο του δυνατου, συνανθρωπων μας που δυστυχουν. Αναμενουμε με χαρα την ανταποκριση σας. 
Με ερυθροσταυριτικους χαιρετισμους
Ε.Ε.Σ. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog