Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου της Παρέμβασης από τη δημοτική αρχή

- Advertisement -

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου στις 15/02/2012 της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» σχετικά με το έργο ‘Κατασκευή Νηπιαγωγείου στο Ο.Τ. 131 της πόλης του Λουτρακίου’ προϋπολογισμού 950.000 ευρώ…
Κύριε Γκιώνη ,

Ή δεν έχετε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε αυτά που γράφουμε στις ανακοινώσεις μας ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε αφού όλα είναι γραμμένα σε απλή Ελληνική γλώσσα.

Η νέα Δημοτική Αρχή δεν αρνήθηκε ποτέ ότι και οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές είχαν κάνει ενέργειες όχι μόνο για την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου αλλά και για πολλά άλλα έργα του Δήμου μας .

Αυτό που εμείς γράψαμε και είναι η απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν:

‘Να σημειωθεί ότι το έργο κατετέθη προς ένταξη στο ΕΣΠΑ από τη Δημοτική Αρχή του Κώστα Λογοθέτη στις 20/9/2011 και αφού προηγουμένως τροποποιήθηκε η προηγούμενη στατική μελέτη από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από τον μηχανικό Γιάννη Καπετανόπουλο.’

Συνεπώς δεν υποτιμά και δεν υποβαθμίζει κανένα έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας

και των υπαλλήλων του Δήμου μας.

Βασική μας αρχή είναι ποτέ να μην λασπολογούμε, όπως δυστυχώς εσείς πολύ συχνά κάνετε εντελώς αδικαιολόγητα.

Αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι καλοπροαίρετη κριτική και υποβολή ορθών προτάσεων έτσι ώστε όλοι μαζί να βελτιώσουμε την ζωή των Δημοτών μας. Με το να χρησιμοποιείτε βαρύγδουπα επίθετα κατά της Δημοτικής Αρχής, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να υποτιμάτε τον εαυτό σας με αποτέλεσμα κανείς πλέον να μη σας παίρνει στα σοβαρά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog