Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάρτυ με γυμνές γυναίκες, την νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου

- Advertisement -

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ», το σκάνδαλο που αφορά την σχέση της Μαροκινής Καρίμα Ελ Μαχρούγκ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι…
Κατά την τελευταία δικάσιμο στο Μιλάνο, παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστών για να καταθέσει ο αστυνομικός που στις 27 Μαΐου του 2010 είχε οδηγήσει στο τμήμα με την κατηγορία της κλοπής την -ανήλικη, τότε- Μαροκινή. Οι σκανδαλιστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε, ξαναφουντώνουν το ενδιαφέρον για την ερωτική ζωή του καβαλιέρε!

Σύμφωνα λοιπόν με τον αστυνομικό, που ονομάζεται Έρμες Καφάρο, αμέσως μόλις συνέλαβε την Ρούμπι, η κοπέλα του είπε αμέσως ότι «την άδεια παραμονής θα της την προμήθευε ο Μπερλουσκόνι», ότι «Ο Μπερλουσκόνι είχε στενότατη σχέση μαζί της» και «είχε οργανώσει πάρτι, με γυμνές γυναίκες, την νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου».

Ο Καφάρο πρόσθεσε ότι η Καρίμα ελ Μαχρούγκ του αποκάλυψε, επίσης, ότι «είχε λάβει φάκελο με 15.000 ευρώ από τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με τον Καφάρο «αρχικά, η Ρούμπι, είπε ότι ήταν εγγονή του τότε Αιγύπτιου προέδρου Μουμπάρακ, αλλά μετά από λίγο πρόσθεσε ότι ο Μπερλουσκόνι γνώριζε καλά ότι, στην πραγματικότητα, ήταν Μαροκινή».

Επιπλέον, η Καρίμα ελ Μαχρούγκ – ή Ρούμπι – κατά την παραμονή της στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε ότι «ο Σίλβιο της έκανε σεξουαλικές προτάσεις, στο πάρτι της 14ης Φεβρουαρίου του 2010. Εκείνη ένιωσε αμηχανία, αρνήθηκε και ζήτησε να την συνοδεύσουν σπίτι. Παρά ταύτα όμως έλαβε ένα φάκελο που περιείχε 14.000 ευρώ».

«Ο Μπερλουσκόνι μπορεί και να μην ήξερε την ηλικία μου, αλλά ο φίλος του και ατζέντης Λέλε Μόρα σαφέστατα την γνώριζε», είπε η νεαρή Μαροκινή κοπέλα στον αστυνομικό .

real.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog