Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ!

- Advertisement -

΄Ωστε αυτοί οι πέντε (5) φταίνε για ότι έγινε; Αυτοί είναι που καταστρέφουν χρόνια τώρα τη Χώρα; Αυτοί… ναι είναι αυτοί …!

Φωτογραφίες πολλές φωτογραφίες! Το είπαν και το έδειξαν τα Μ.Μ.Ε αυτοί που εμφανίζονται σαν Ζορό και είναι Ιούδες, αυτοί που μόνο τις απόκριες ντύνονται ο εαυτός τους! Πέταξαν τα Μέσα Μαζικής Επιβολής φρέσκο κρέας και ορμήσανε σαν ύαινες-θυμίζει αρένα όπως πάντα. Η Αστυνομία έβγαλε τις κουκούλες από τους συληφθέντες και αυτοί αμέσως σκύψανε και τις πήραν!
Α! μια απορία έχω  για τον παιδόφιλο δικαστή που βίαζε το παιδί του! επανειλημμένα!: ούτε όνομα! ούτε φωτογραφία! Τίποτα! (Μάλιστα σαν επιβράβευση συνεχίζει να δικάζει!)
Κάθε φορά το ίδιο κακόγουστο παραμύθι.
” Η αυλαία έχει ανοίξει, το κουκλοθέατρο έχει αρχίσει. Ω! τι χαριτωνένες μαριονέτες!” ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!

17-2-2012
Σας χαιρετώ ο Αναρχκός Μικρός Πρίγκιπα
Υ.Γ. να τονίσω ξανά οτι δεν επικροτώ τους βανδαλισμούς κατά της ξένης περιουσίας, πόσο μάλλον τους αυτοαποκαλούμενους-με τη στήριξη των Μ.Μ.Ε-“αναρχικούς” κουκουλοφόρους!
Γιατί πρέπει να μάθουν ποιά είναι η αναρχική θεωρία, η αληθινή θεωρία,είναι μία και μοναδική και το τι σημαίνει να είσαι αναρχικός, σημαίνει να αντιστέκεσαι στις αδικίες που πηγάζουν από το γεγονός ότι ερχόμαστε σαυτόν τον κόσμο κοινωνικά άνισοι….Αυτό είναι που σε κάνει αναρχικό, από αυτό προέρχεται πράγμα που μπορεί να αποδείξει κανείς, η αντίσταση σε εκείνες τις κοινωνικές συνθήκες που καθιστούν την ανισότητα δυνατή.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog