Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε γιο με νεαρή Γαλλίδα

- Advertisement -

Θεωρείται η προσωποποίηση του κακού, αλλά ήταν και… πατέρας. Ο λόγος για τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ήταν τελικά άτεκνος, αλλά είχε ένα γιο, και μάλιστα με μια Γαλλίδα! …

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού και γαλλικού Τύπου, ο ηγέτης του Γ’ Ράιχ είχε αποκτήσει γιο με μια 16χρονη κατά τη στρατιωτική θητεία του στη Γαλλία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Ζαν Μαρί Λορέ, ο οποίος απεβίωσε το 1985, σε ηλικία 67 ετών, δεν συνάντησε ποτέ τον πατέρα του, αλλά πολέμησε τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Χίτλερ φέρεται ότι συνήψε ερωτική σχέση με τη μητέρα του Λορέ Σαρλότ Λομπζουά, τότε έφηβη, κατά τη διάρκεια της άδειάς του από τα χαρακώματα τον Ιούνιο του 1917. 

Ο Χίτλερ συνάντησε την κοπέλα στην κωμόπολη Fournes-in-Weppe, δυτικά της Λιλ. Η Λομπζουά περιγράφει πώς συναντήθηκαν: «Μια ημέρα, καθώς κόβαμε άχυρο με άλλες γυναίκες, είδαμε έναν γερμανό στρατιώτη στην άλλη πλευρά του δρόμου.

»Ο στρατιώτης
είχε ένα τετράδιο, και φαινόταν να ζωγραφίζει, κάτι που μάς προκάλεσε την περιέργεια. Μού είπαν να τον πλησιάσω».

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια σύντομη σχέση, που κατέληξε στη γέννηση του Ζαν Μαρί το Μάρτιο του 1918.
Η τότε σύντροφος του Αδόλφου περιγράφει τις βόλτες τους στην εξοχή, αλλά τις ξαφνικές ομιλίες που έδινε σε ένα φανταστικό ακροατήριο.

«Δε μιλούσε γαλλικά (…) αλλά ακόμη και να καταλάβαινα γερμανικά δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω τι έλεγε, καθώς δεν είχα γνώση της ιστορίας της Πρωσίας, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, κάθε άλλο» δήλωνε.

Η Λομπζουά τελικά έδωσε το γιο της για υιοθεσία. Όταν ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Λορέ πολέμησε στη γραμμή Μαζινό, και μετά την κατοχή της Γαλλίας από τους Γερμανούς έγινε μέλος της αντίστασης.

Ο πραγματικός πατέρας του δεν τον αναγνώρισε ποτέ, αλλά διατήρησε επαφές με τη μητέρα του.
Λίγο πριν το θάνατό της στις αρχές του ’50 η γυναίκα, αποκάλυψε τελικά στο γιο της ότι ο πατέρας του ήταν ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους της παγκόσμιας ιστορίας.

Ο κ. Λορέ άρχισε να ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του, προσλαμβάνοντας επιστήμονες για να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος όπως ο Χίτλερ, αλλά ακόμη και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.

Φωτογραφίες των δύο ανδρών αποκαλύπτουν επίσης μια εκπληκτική ομοιότητα.

Άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ιστορία είναι έγγραφα στα επίσημα αρχεία της Βέρμαχτ, στα οποία αποδεικνύεται ότι η Λομπζουά λάμβανε φακέλους με χρήματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν η γυναίκα απεβίωσε, βρέθηκαν επίσης πίνακες στη σοφίτα της που υπογράφονται από τον Χίτλερ. Εξάλλου η μεγάλη του αγάπη για τις τέχνες, και κυρίως για τη ζωγραφική, τον έκαναν να στραφεί στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης (1907 – 1908), από όπου όμως απορρίφθηκε δύο φορές. Στη Γερμανία, εντωμεταξύ, μια γυναίκα σε έναν πίνακα που φιλοτεχνήθηκε από τον Χίτλερ μοιάζει ακριβώς όπως η Λομπζουά.

Ο Λορέ έγραψε το 1981 ένα βιβλίο με τίτλο «Το Όνομα του Πατέρα σου ήταν Χίτλερ» και πρόκειται να επανεκδοθεί με τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν.

*skai

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog