Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κανό στη Σκιάθο κάνει ο ΓΑΠ- Δείτε φωτό

- Advertisement -

Στο νησί των Σποράδων σύμφωνα με τοπικά μέσα, “απέδρασε” ο Γιώργος Παπανδρέου που διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, το κανο…
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ώρα που οι πολίτες διαδηλώνουν και αγωνιούν για την επιβίωσή τους, λόγω των νέων μέτρων, επέλεξε τον αγαπημένο του προορισμό για ένα διήμερο χαλάρωσης και… κανό εκμεταλλευόμενος τις καλές καιρικές συνθήκες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην Σκιάθο μαζί με την σύζυγο του το Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Δευτέρα το πρωί.

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες από το ταξίδι αστραπή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νησί.

Στην πρώτη φωτογραφίζεται μαζί με τη σύζυγος και το γιο του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο “La Piscine Palace” διαμένει ενώ στη δεύτερη επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι, το κανό…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ……ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog