Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σήμερα στις 8μμ εκδήλωση-ομιλία της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

- Advertisement -

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο συμπατριώτης μας Γιάννης Πανούσης υποψήφιος βουλευτής και υπεύθυνος τομέα δικαιοσύνης-δικαιωμάτων και ο Γεράσιμος Γεωργάτος υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς…
Το θέμα της σημερινής εκδήλωσης-ομιλίας που έγινε με πρωτοβουλία συμπολίτη μας που πιθανόν να είναι υποψήφιος βουλευτής(!) με την ΔΗΜΑΡ στην Κορινθία,είναι:

”Όψεις της κρίσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αναζητώντας διεξόδους και προοπτικές”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΗΜΑΡ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ….

  2. Εγώ έχω μάθει να εκτιμώ τους ανθρώπους από τα έργα και όχι τα λόγια. Θα παρακαλούσα τους συνδημότες να θυμιθούμε όλοι μαζί τα έργα του κ. Πανούση για τον Δήμο μας……………τελεία και παύλα.

  3. Οτι και να κανουν δεν βγαινουν τα κουκια για να κυβερνησουν μαζι με το αδερφο κομμα του ΠΑΣΟΚ, ετσι θα αναγκαστουν να πανε ολοι τους μαζι με τον Σαμαρα και να γινουν μια ωραια ατμοσφαιρα. Νεα Αριστερη ( λεμε ) Δημοκρατικη Σοσιαλιστικη ( λεμε ) Συμαχικη κυβερνηση θελουν και εχουν λυσσαξει για τις καρεκλες. Φανταζωμε στο υπουργικο συμβουλειο να καθωντε διπλα-διπλα Βοριδης με Πανουση και να αλλαζουν φιλοφρονησεις και ο Βενιζελος να τους κοιτα χαρουμενος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog