Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όσο δεν απαντάει ο δήμος για το νερό, ξεφτιλιζόμαστε!!!

- Advertisement -

Ολοένα και πληθαίνουν τα ηλεκτρονικά μέσα που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το θέμα με το νερό του Λουτρακίου και το κατά πόσο περιέχει εξασθενές ή ολικό χρώμιο. Δείτε τι γράφει το zougla.gr…

Σημαντικές όσο και ανησυχητικές επισημάνσεις για την υπόθεση του εξασθενούς αλλά και ολικού χρωμίου στο νερό Λουτρακίου έκανε η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΥΠΕΚΑ Μαργαρίτα Καραβασίλη.

Η Ειδική γραμματέας του Υπουργείου τόνισε στο zougla.gr ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας υπάρχει το όριο των 50ppb του ολικού χρωμίου στο πόσιμο νερό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Οικολόγων Πράσινων υπάρχουν ενδείξεις ότι το όριο έχει ξεπεραστεί στο Λουτράκι.

Τόνισε επίσης ότι «η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να κινητοποιηθεί βάσει αυτών των αποτελεσμάτων και να προχωρήσει άμεσα σε νέες μετρήσεις.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περιμενε λιγο ακομα θα απαντησουν οπως στις διαφημισεις σαμπουαν, δυο σε ενα. εσκασε σημερα και το αλλο σκαμπιλι με τα ασφαλιστικα μετρα στο καζινο και εχουν ζαλισθει λιγο… οι φωστηρες της ιασωνος θα απαντησουν και στα δυο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog