Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βλέπει νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ο Μπεγλίτης!!

- Advertisement -

Μέχρι και νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, προβλέπει ο βουλευτής Κορινθίας και εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στην εκπομπή Πέμπτη Βράδη της ΝΕΤ…

Ο Κορίνθιος πολιτικός εκφράζει αυτή την αισιόδοξη πρόβλεψη για το ΠΑΣΟΚ επειδή όπως τόνισεμ, το κόμμα του είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Για μία ακόμα φορά βέβαια, ο κ. Μπεγλιτης που στον διακαή του πόθο να κερδίσει το κόμμα του τις εκλογές του 2009, επικοινώνησε ήδη τα τεράστια ψέυδη του Γιώργου Παπανδρέου, με τα οποία πολιτεύτηκαν και πήραν την εξουσία.
Ψεύδη βέβαια, που σε συνδυασμό με την αδιέξοδη πολιτική που εφάρμοσε ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, μετά την επιστροφή στην εξουσία, οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην έξοδο.

*peloponnosiaki

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ……ΤΟΥ ΨΗΘΙΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ?

  2. s-spinos:
    …για ρίχτε μια ματιά σε αυτή την είδηση.

    "Για… προστασία του Γιώργου συγκροτείται η Εξεταστική!

    Αποτελεί μέρος της συμφωνίας για την ανώδυνη αποχώρηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τη διαδοχή του η αποδοχή της πρότασής του για τη σύσταση της Επιτροπής."

    Είναι από το http://www.newsbomb.gr/ …μάλλον φίλοι μου
    εμάς με κάτι μας ψεκάζουν και ο κάθε ένας μας, βρισκόμαστε
    στον ατομικό μας νιρβάνα…

  3. …καλα υπαρχει ακομα ελληνας που πιστευει σε κομματα???… ειναι δυνατον να ειμαστε ΤΟΣΟ ζωα??!!!!… και δεν μιλαω για τους νεολοαιους… αυτους απλα τους λυπαμαι… για τους πολιτες λεω.. ακομα και οι βολεψακηδες την πηραν χαμπαρι οτι τελος το παρτυ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog