Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΟΚ – Μαθητής του Δημοτικού εισέβαλε με 45άρι όπλο στο σχολείο του! [εικόνες]

- Advertisement -

Δεν έχει τέλος η παράνοια με την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ,
καθως όπως φαίνεται ακόμα κι ένα εννιάχρονο παιδί μπορεί να βρει όπλο και να εισβάλλει στο σχολείο του σκορπώντας τον τρόμο.
Είναι απίστευτο αλλά αυτό ακριβώς το σκηνικό βίας διαδραματίστηκε την Τετάρτη σε σχολείο της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, όταν ένας εννιάχρονος μαθητής του Δημοτικού μπήκε στο σχολείο του έχοντας ένα 45άρι όπλο μέσα στην τσάντα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Jamie Lee Chaffin είχε πάρει το όπλο από το σπίτι της μητέρας του και το είχε μέσα στην τσάντα του. Δυστυχώς, για κάποιο λόγο το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας πολύ σοβαρά ένα 8χρονο κοριτσάκι, την Amina Kocer-Bowman (φωτό).

Οι δάσκαλοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία που αφόπλισε τον εννιάχρονο πιστολά ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη εγχείριση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εννιάχρονος οδηγήθηκε αρχικά σε φυλακές ανηλίκων αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρία σοβαρά ποινικά αδικήματα (οπλοκατοχή, επικίνδυνη οπλοκατοχή, επίθεση τρίτου βαθμού), αλλά σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, το δικαστήριο θα αποφανθεί αν είναι σε θέση να καταλάβει τις κατηγορίες εναντίον του…
Οι γονείς του, που είναι προβλήματα με το νόμο παλιότερα, ζήτησαν συγνώμη από τους γονείς της οκτάχρονης. Όπως είπε ο πατέρας του, «το παιδί μου έκανε ένα λάθος».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog