Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:H Σύζυγος του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια πρέπει να το αποδεικνύει κιόλας

- Advertisement -

Αξιότιμοι κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αξιότιμοι κύριοι που απαρτίζετε το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι…

Στο δημοτικό συμβούλιο της 2 Οκτωβρίου 2011 ο κ. Λόης αναφερόμενος σε καταγγελίες επιστολής ανωνύμου για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος ανέφερε ότι μετά από εισήγηση του κ. Γ. Δέδε στον προϋπολογισμό του δήμου για το έτος 2011 ο κωδικός 006117.001 που προέβλεπε 5000€ για δαπάνες φωτογράφισης και βιντεοκάλυψης των εκδηλώσεων του Δήμου, διαμορφώθηκε στις 8000€ (καθόσον υπήρχε η αίσθηση ότι το ποσό δεν θα ήταν ικανό να καλύψει τις ανάγκες).
Όμως κ. Λόη που τόσο σθεναρά διατείνεστε περί της τιμιότητας του οργανισμού που εκπροσωπείτε και ενώ έχουν περατωθεί όλες οι εκδηλώσεις του 2011 και κάποιες του 2012, δεν έχετε ακόμη δημοσιεύσει ποιοι επαγγελματίες σας παρείχαν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου κωδικού. Για εμάς που βρεθήκαμε σε όλες τις εκδηλώσεις των Αγίων Θεοδώρων και στις περισσότερες του Λουτρακίου, η μη δημοσιοποίηση των στοιχείων εκ μέρους σας ήταν αναμενόμενη, καθόσον δεν αντιληφθήκαμε ΚΑΝΕΝΑΝ επαγγελματία φωτογράφο ή βιντεολήπτη της περιοχής, να έχει μισθωθεί επίσημα από τον Δήμο. Αντιθέτως όλοι οι επαγγελματίες του Δήμου έχουν εξοργιστεί με την συστηματική απαξίωση τους, που με την προκλητική στάση σας τους οδηγείτε σε οικονομικό μαρασμό. Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται είναι αυτονόητο: Λεφτά υπήρχαν, όμως δεν μας λέτε ποιοι τα πήραν. Μήπως πήγαν υπέρ πίστεως ή διενεμήθησαν σε ημετέρους? Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα διαψεύστε το με στοιχεία. Εμείς πάντως χωρίς πειστικές και έγγραφες απαντήσεις δεν θα αφήσουμε το θέμα.

 

*e-istos

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΕΠΙΒEΒAIΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο PERAXORA .GR
    ΓΙΑΤΙ?
    ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΒΕ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ PERAXORA .GR ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
    Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ [ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ]
    ΔΕΝ ΓΛΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

  2. Σας πέρασε μήπως η σκέψη – που βεβαια ανατποκρίνεται στην πραγματικότητα – ότι δεν πειράχθηκε ο κωδικός και δεν δαπανήσαμε ούτε ένα ευρώ?
    Πρέπει ίσως να ρωτάτε εάν δεν σας είναι κόπος…
    Με εκτίμηση
    Νικόλαος Λόης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog