Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φωτογραφίες από το καρναβάλι Λουτρακίου

- Advertisement -

Δια χειρός Μπάμπη Φλου…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαθηκε δημαρχος και αντιδημαρχος να βαλουν μια μουτσουνα? να ειναι εντος κλιματος αδερφε, δεν ειχαν παει ουτε σε γαμο, ουτε σε κηδεια (εξω απο εδω)! εκτος αν δεν την βγαζουν ποτε …. (σορυ εγινα αιχμηρος τωρα).

  2. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΩΣ ΤΩΝ ΣΧΙΝΙΩΝ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΩΤΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΝ?Ο Κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΠΟΙΟΝ ΝΟΥΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ?ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΩ ΜΑΣ!!!
    ΕΝΑΣ ΚΕΝΟΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ
    ΣΠΥΡΟΣ Τ.

  3. προς 6:41
    τέτοιου βεληνεκούς προσωπικότης ο Κος Δέδες και να τσαλακωθεί έτσι!!!! πω πω ανατρίχιασα!!!
    το φετινό καρναβάλι τηρουμένων των οικονομικών αναλογιών ήταν καλύτερο από το περσυνό που λαλήσανε πολλοί κοκκόροι και έγινε μπάχαλο, ακύρωναν εκδηλώσεις χωρίς να μπουν στην διαδικασία να βγάλουν μια ανακοίνωση και έψαχνε ο κόσμος!! κλπ κλπ… τα είπαμε πέρσυ δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε!1

  4. Αν δεν είχαμε τα παιδιά μας που ως παιδιά θέλαν να γελάσουν και να διασκεδάσουν, όπως κάποτε, με καθαρό καρναβάλι και χαρα, σιγά μην ασχολούμασταν με τις αηδίες σας!! Είμαστε σε έναν ευλογημένο απο φυσικής ομορφιάς τόπο αλλά περιστιχιζόμαστε απο άσχετους!!!! 7.000 Ευρώ για τον κάθε Μακεδόνα και κουραφέξαλα!!! Όταν είναι να πληρώσετε για την ομορφιά της πόλης, για τα σχολεία, για την αθλητική και πνευματική παιδεία των παιδιών μας και για να αναδείξετε το Λουτράκι επιτέλους ΜΙΑ ΦΟΡΑ σαν πόλη, μασάτε την τσίχλα της "ΚΡΙΣΗΣ"!!! και σιγά τα καρναβάλια σας αν δεν είμασταν εμείς να χοροπηδάμε και να χορεύουμε με τα παιδιά μας θα μένατε με το ποδήλατο του Μακεδόνα που χαίρεται (καλά να ναι ο άνθρωπος!) τα 7.000 χιλιαρικάκια του τόπου!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog