Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι (Είσοδος Δωρεάν)

- Advertisement -

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζηδάκη που θα γίνει τη Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου…
Τη εκδήλωση θα προλογίσει ο καθηγητής κ. Γεώργιος Μουζακίτης ο οποίος θα αναφερθεί στο έργο του μεγάλου συνθέτη. Παράλληλα Θα παρουσιάζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Παιδική χορωδία καθώς επίσης και τη μικτή χορωδία του Δήμου μας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Η ‘Λουτράκι Α.Ε.’ και ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μετά,όλοι οι πνευματικοί φωστήρες του τόπου μας θα ανέβουν ένας – ένας στο μικρόφωνο και θα μας πουν τίτλους 3 (όχι παραπάνω.3 αρκεί) δίσκων του Χατζηδάκι …άντε ,να το κάνω πιο εύκολο,3 τραγουδιών…και μόνο που αναφέρεται σαν Χατζηδάκης στο δελτίο τύπου,ο νοών ,νοείτω…

  2. ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!! Η ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 30 ΑΤΟΜΑ Ο ΔΕ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΜΙΛΑΓΕ 2,5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.ΑΣΕ Η ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΓΝΩΣΗ;; ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΕΙ;;; ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΘΑ "ΣΗΚΩΘΕΙ "ΧΑΤΣΙΔΑΚΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΨΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ You Tube ή στο e-istos και θα δει το χαλι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog