Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα και το κόκκινο κραγιόν της

- Advertisement -

“Η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή” λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη στη συνέντευξή της στο περιοδικό “Life & Style” ποζάροντας με μοιραίο ύφος και τα εσώρουχά της.

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, η Κατερίνα φορά μαύρο κορμάκι, ζαρτιέρες και κόκκινο κραγιόν και φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Life & Style”…
Παραδέχεται πως έχει ζηλέψει όμορφες κοπέλες, ενώ δεν κρύβει το πόσο καλά τα πάει με το αντίθετο φύλλο. Κι ας έχει μερικά παραπανίσια κιλά.
Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε πώς για πολύ καιρό δεν είχε ολόσωμο καθρέπτη στο σπίτι της και άρχισε να ανακαλύπτει τη σέξι εικόνα της πρόσφατα. “Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν άνετη παλιότερα. Για παράδειγμα, όταν γνώριζα έναν άνδρα δεν του έλεγα ‘πάμε για μπάνιο αύριο’ “, αναφέρει.

Έχω φτάσει τα 57 κιλά αλλά ήταν από λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακρότητα, όμως, ήταν όταν δεν έφαγα τίποτα για πέντε ημέρες, πίνοντας μόνο νερό και χυμούς. Θεωρούσα ότι όλη η κακή μου τύχη προερχόταν από τα κιλά μου”, εξομολογείται η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας πως ανέκαθεν είχε παραπανίσια κιλά”.

Έχει αδικήσει κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση; Η Κατερίνα απαντά με ειλικρίνεια στο περιοδικό: “…το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν “χαζούλες”. Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι χαζή”, λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως είναι πολύ εύκολο για κάποια όμορφη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. “Η διατήρηση, όμως έρχεται μόνο με το IQ σου” , λέει χαρακτηριστικά.

Το αρρωστημένα αδύνατο δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το αρρωστημένα χοντρό. Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή”, υποστηρίζει η παρουσιάστρια και παραδέχεται πως στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή καθώς μέχρι σήμερα δεν την έχει απορρίψει άνδρας για την εξωτερική της εμφάνιση.
Δηλώνει πως δυνατό χαρτί είναι τα μάτια της, αλλά και η ευαισθησία της, ενώ παραδέχεται πως έχει ζηλέψει άλλη γυναίκα για την ομορφιά της.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δεν διστάζει να πει πως είναι ερωτευμένη και διανύει την καλύτερή της περίοδο εδώ και πέντε μήνες. Με τον σύντροφό της, Γιάννη, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και σε αυτόν την γοητεύει η καλοσύνη και το χιούμορ του. Επίσης, η παρουσιάστρια παραδέχεται πως το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο και είναι το 70% μιας σχέσης, αλλά και το ότι έχει φάει χαστούκι από άνδρα ο οποίος έφτασε στα όριά του λόγω ζήλιας.

Τι λέει όμως η ίδια για τη φωτογράφιση της; “Δεν φοβάμαι τον αντίκτυπο. Είμαι πολύ σίγουρη. Οι μισοί θα πουν “μπράβο, τόλμησε” και τα σχετικά. Οι άλλοι μισοί “δεν είναι δυνατόν, με αυτό το μπούτι να τα πέταξε όλα έξω”. O καθένας όπως του αρέσει“, καταλήγει.

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρωί της Παρασκευής η φωτογράφιση  σχολιάστηκε από τις εκπομπές. Στο “Πρωινό mou” ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη να διαφώνησαν με τη φωτογράφηση της, ενώ από την άλλη η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν υπέρ της. “Αν δεν έχεις πρόβλημα, γιατί μου λες κάθε μέρα αδυνάτισε; Η κοπέλα φοράει κορσέ… να φορέσω κι εγώ”, σχολίασε σε έντονους τόνους ο Γιώργος προς τη Φαίη.
Από την πλευρά της, η Κατερίνα έδωσε τη δική της απάντηση από το Πρωινό του ANT1, ενώ παραδέχτηκε πώς μπορεί να γίνει επιθετική προς όσους σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.
Δείτε το video

Κατερίνα Ζαρίφη ποζάρει με εσώρουχα κ μιλά για… από sunshine_i

Πηγή: Περιοδικό “Life & Style”

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog