Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η λίστα συμβουλών μιας μητέρας που νικήθηκε από τον καρκίνο

- Advertisement -

Στα 37 της χρόνια η Κέιτ Γκριν έχασε τη ζωή της από καρκίνο του μαστού. Άφηνε πίσω της τον σύζυγό της Τζον και τους δύο μικρούς γιους τους, τον Ριφ και τον Φιν. Άφησε όμως και κάτι άλλο, το οποίο ο Τζον κυκλοφόρησε σε βιβλίο…

Την περίφημη «λίστα της μαμάς», έναν κατάλογο με εκατό συμβουλές προς τον άνδρα της καθώς θα έκανε μόνος του αυτό που εκείνη δεν πρόλαβε να κάνει: να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Ο Τζον Γκριν υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 100.000 λιρών για να κυκλοφορήσει σε βιβλίο την κατάλογο με τις εκατό οδηγίες και συμβουλές της Κέιτ από τη στιγμή που η οικογένεια θα έμενε με τρία μέλη.

Η λίστα της Κέιτ, η «Λίστα της μαμάς» όπως τιτλοφόρησε το βιβλίο ο άνδρας της περιλαμβάνει πολύ διαφορετικές επιθυμίες της και συμβουλές: «να φιλάς τα αγόρια για καληνύχτα δύο φορές», «να πας τα αγόρια για κατάδυση στο Μπελίζ», να διασφαλίσεις πως «ποτέ δεν θα καπνίσουν» και «ποτέ δεν θα οδηγήσουν μηχανή»…

«Είμαι πολύ περήφανος που είναι το άλλο μου μισό», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV1 ο Τζον Γκριν, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον η «Λίστα της μαμάς» να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

Ο Τζον εμφανίστηκε με τα δύο μικρά αγόρια σε τηλεοπτική εκπομπή και η παρουσιάστρια Holly Willoughby δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την ιστορία της οικογένειας. «Λυπάμαι γι’ αυτό, πόσο όμορφη οικογένεια», έγραψε λίγο μετά την εκπομπή στο Twitter της.





- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog