Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Νανόπουλου-Τατούλη

- Advertisement -

Στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη
αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Β. Νανόπουλος, κατά την οποία συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα της Περιφέρειας κα μέσα από την πρόταση του κ. Τατούλη που έγινε δεκτή, θα συσταθεί μια άτυπη οργάνωση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου η οποία θα λειτουργεί συμβουλευτικά με την περιφέρεια με κύριο σκοπό την έξοδο από την κρίση μέσα από την ανάπτυξη. Ήδη περιμένουν να ψηφιστεί ο νόμος για τα Επιμελητήρια κι εκεί θα προβλέπεται η συνεργασία των Επιμελητηρίων ανά Περιφέρεια. Μέχρι τότε, είπε ο κ. Νανόπουλος, θα καταθέτουν προτάσεις και τους σχεδιασμούς για τα παραπάνω.  Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο θέμα του στρατοπέδου και στις δηλώσεις των δύο βουλευτών κ.κ. Μπεγλίτη και Κόλλια, τις οποίες πληροφορήθηκε εκ των υστέρων επειδή έλειπε στο εξωτερικό και τάχθηκε υπέρ της άποψης του κ. Κόλλια την οποία θεώρησε και σωστή όπως είπε και είναι η επαναλειτουργία του στρατοπέδου που βρίσκεται όπως είπε στην τελική ευθεία και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει ξανά σαν κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Κόρινθο. Ανέφερε ότι γνωρίζει για την αντίδραση του πρ. υπουργού Άμυνας, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος θεωρεί ότι η λειτουργία του στρατοπέδου εξυπηρετεί και τις επιχειρησιακές ανάγκες του στρατού και τη μισή Ελλάδα που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, αλλά και την Κόρινθο, γιατί όντως τα 10 εκ ευρώ είναι ακριβές ως ποσό κέρδους για την πόλη και όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί τα στοιχεία του Επιμελητηρίου. Ποσό το οποίο βοηθά τα καταστήματα να μην κλείσουν και να αναπτυχθούν. Για τους λόγους αυτούς, θεωρώ ότι θα ανοίξει σύντομα το στρατόπεδο κι αν αυτό δεν γίνει από την παρούσα κυβέρνηση θα γίνει από την  επόμενη», ανέφερε.

Αφού ρυθμιστεί το χρέος να μην παρθούν άλλα μέτρα…
Σε ότι αφορά την κρίση, δήλωσε ότι είναι θετικό ότι οι εταίροι στηρίζουν με μεγάλα ποσά χρημάτων τα οποία πηγαίνουν για να πληρωθούν οι δανειστές μας, θα περισσέψουν κι άλλα για να πληρώσει η κυβέρνηση τις οφειλές της, θα στηριχτεί το τραπεζικό σύστημα κι αφού ρυθμιστεί το χρέος θα περιμένει να μην υπάρξουν άλλα μέτρα. Το γεγονός ότι θα υπάρχουν σύμβουλοι από το εξωτερικό το θεωρεί θετικό γιατί έτσι θα λειτουργήσει καλύτερα το κράτος αφού δεν μπορέσαμε μέχρι τώρα να το κάνουμε εμείς.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Φαίνεται πως οι γκαουλάϊτερ από το εξωτερικό ασκούν ιδιαίτερη
    γοητεία, και στον κ.Περιφερειάρχη και στον κ.Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.
    "Θέλουν τον Γερμανό τους" δεν μπορούν κάνουν αλλιώς, άλλωστε
    δεν μπορεί έτσι από μόνη της η Περιφέρεια να μετατραπεί σε
    Γερμανικό καντόνι.

  2. Ο κ.Προεδρος καλον θα ηταν να δημοσιευσει τα στοιχεια που εχει στο Επιμελητηριο οτι οι νεοσυλεκτοι ξοδευουν στην πολη 10 εκ.ε.
    κ.Προεδρε με απλη αριθμητικη (τρεις το λαδι,τρεις το ξυδι τρεις το λαδοξυδο κλπ.)τα νουμερα που λετε δεν βγαινουν. Αν καθε νεοσυλεκτος ξοδευε σε καθε εξοδο του στην πολη 20-25ε και πολλα λεω θα ειχαμε : 10.000.000/20-25=500.000-400.000 ,2φορες την βδομαδα εξοδο επι 4 τον μηνα μας κανουν 8χ12=96 αρα :
    500.000-400.000 /96 = 5.200-4.100 δηλαδη περιπου 4.500 νεοσυλεκτοι .Ερωτημα ? τους εχει δει κανενας Κορινθιος να κυκλοφορουν στην πολη ?
    Για το στρατοπεδο εχει κανει ο κ.Προεδρος η το Επιμελητηριο καμια αναγνωριστικη μελετη σκοπιμοτητος?κλπ.και για ποιο λογο?
    Να την δημοσιευση με ολα τα στοιχεια και να μην λεει οποιος θελει να περναει απο εκει να την δει.Συγνωμη αλλα αυτα ειναι λογια πολιτικου για να μην τα πω αλλοιως ,του αερα οπως μιλανε οι πολιτικοι.
    Υπαρχει καποια μελετη για την λειτουργια και βιοσημοτητα του στρατοπεδου σε σχεση με την πολη??Ποιοι φωστηρες την εχουν κανει?Ποσα πληρωσε το Επιμελητηριο?Εχει δικαιωμα να αναθετει τετοιες μελετες? σαν τι?και γιατι?
    Οπως ειναι λαληστατος ο κ. Προεδρος στον τυπο, να Απαντησει στον τυπο προς ενημερωσει των συμπολητων μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog