Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες για “αταξίες” βουλευτών

- Advertisement -

“Μήπως έχετε κάποια πληροφορία για μια απιστία, ένα σεξουαλικό παράπτωμα, η μια υπόθεση διαφθοράς στην οποία να εμπλέκεται ένας γερουσιαστής των ΗΠΑ, ένας βουλευτής, ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος;”, ρωτά ξεκάθαρα ο ιδρυτής του περιοδικού Hustler…

Ο Λάρι Φλιντ, ο βασιλιάς της αμερικανικής πορνογραφικής βιομηχανίας, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε πληροφορία που έχει σχέση με ένα σεξουαλικό σκάνδαλο ή μια υπόθεση διαφθοράς στα οποία να εμπλέκεται κάποιος γερουσιαστής, βουλευτής ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Σε αυτή τη περίπτωση και “ύστερα από επαλήθευση με αποδείξεις που θα προσκομιθούν” ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό θα πληρώσουν έως ένα εκατομμύριο δολάρια” μόλις δημοσιευτεί η ιστορία, διευκρινίζει η ολοσέλιδη αγγελία που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post. H αγγελία δίνει αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν ενδιαφερόμενους, και εγγυάται την “εμπιστευτικότητα” της συναλλαγής. Ο Λάρι Φλιντ αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγγελίες προσφέροντας χρήματα ή εργασία στην αυτοκρατορία πορνό του διαθέτει, μόλις ένα πρόσωπο ή ένα σκάνδαλο απασχολήσει την επικαιρότητα.

newsit.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog