Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το “ευχαριστώ” του Νίκου Λόη στην αστυνομία Λουτρακίου

- Advertisement -

Η πόλη έζησε τις τελευταίες ημέρες στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Πίσω όμως από τα φώτα, τα χρώματα και τις μουσικές υπήρξαν κάποιοι που στήριξαν την όλη διοργάνωση…
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” επιθυμεί να σταθεί ιδιαίτερα στο έργο που επιτέλεσε όλες αυτές τις μέρες το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΤΡΑΔΗ, αλλά και σ’ όλους τους εντεταλμένους αστυνομικούς, οι οποίοι, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, εξασφάλισαν με τον άριστο σχεδιασμό, την άψογη οργάνωση και τις άμεσες παρεμβάσεις τους την ασφάλεια των κατοίκων, των επισκεπτών και των διερχόμενων από την πόλη.

Η για ακόμα μία φορά καθοριστική συμβολή τους και η άψογη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων συνέβαλαν στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, που αντανακλά στην προβολή του Δήμου μας πανελλαδικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΛΟΗΣ Νικόλαος
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog