Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο βίντεο από την επίθεση στον Νταλάρα

- Advertisement -

Με απρόοπτα η μουσική περιοδεία του Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας. Δείτε νέο βίντεο με τις έντονες αποδοκιμασίες απλών πολιτών. Επιτέθηκαν ακόμα και με καρέκλες. Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης (Vids)

Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο “Γ.Κακούρης” στο Ίλιον την Δευτέρα.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.
Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε κανονικά την συναυλία.
“Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν”, ανέφερε ο τραγουδιστής.
“Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει”, κατέληξε ο καλλιτέχνης, ωστόσο το οργισμένο πλήθος φώναζε “Προδότη” και “Αυτή είναι η χειρότερη κατάληξη ανθρώπου”.

Ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας, ενώ άγριο γιουχάισμα δέχτηκε και την πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια.
Πηγή Βίντεο: anti-ntp.net
πηγή : News247.gr


Γιαούρτια στη συναυλία του Γ. Νταλάρα στο Ίλιον από fon1972

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι δεν γινεται το ιδιο με τους πολιτικους ακομα??? μου λετε παρακαλω? που δεν θα επρεπε να εχουν κοτσια ουτε εξω απο το σπιτι τους να περνανε??? ναι σε ολα, οσα μπορουν να εκτοξευθουν….

  2. s-spinos:
    Μάλλον ξέχασε από που ξεκίνησε ο Γιώργος Νταλάρας, και αφού
    το ξέχασε θα χαθεί.
    Δεν είχε ανάγκη το σύστημα για να ξεχωρίσει, επέτρεψε στο
    σύστημα να τον απορροφήσει και να τον αφομοιώσει, κι΄έτσι
    έπρεπε να το περιμένει το ξέσπασμα της οργής.
    Έκανε λάθος έπειτα από ενός χρόνου τη σιωπή (τόσες και τόσες
    εργατικές κινητοποιήσεις έγιναν και δεν έβγαλε άχνα) να βγει
    στις λαϊκές γειτονιές να τους πει, τι;;;
    Να συμβιβαστούν με το μνημόνιο;;;
    Ντροπή!!! Γιώργο Νταλάρα.
    Αλλά μάλλον "κάπου νυχτώνει"…

    μην κλαις ξημερώνει…

  3. Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΤΑΧΑ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ…….ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog