Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν λόγω μεταστάσεων

- Advertisement -

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ, που σε συνεργασία με τα Wikileaks αναδημοσιεύει τα e-mails Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων, προς την ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών Stratfor (και δορυφόρο της CIA) ο Ερνογάν πάσχει απο καρκίκο του παχέως εντέρου και οι γιατροί του είναι απαισιόδοξοι ως προς την εξέλιξη της ασθένειας του…

Συγκεκριμένα περίπου δύο χρόνια ζωής δίνουν στον Ερντογάν οι πληροφοριοδότες της

Stratfor στην Τουρκία που επικαλούνται τις μαρτυρίες των γιατρών του τούρκου Πρωθυπουργού.

Ως πληροφοριοδότης της Stratfor εμφανίζεται ένας σύμβουλος του Ερντογάν ο οποίος επικαλείται τις μαρτυρίες των γιατρών του πρωθυπουργού οι οποίοι τον εγχείρησαν στις 26 Νοεμβρίου του 2011.

Οι γιατροί του αφαίρεσαν 20 εκατοστά του παχέως εντέρου, αλλά διαπίστωσαν βλάβες που εκτείνονται σε τουλάχιστον εναμιση μέτρο του εντέρου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τον Τούρκο πληροφοριοδότη, οι γιατροί δίνουν «δύο χρόνια ακόμα ζωή στον Ερνογάν» καθώς φέρονται να γνωρίζουν τα αποτελέσματα του γενικότερου ελέγχου και της βιοψίας που έγιναν στον πρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης.

Η αβεβαιότητα της υγείας του Ερντογάν δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στις ΗΠΑ, αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι παράγων σταθερότητας στην χώρα, ενώ δεν φαίνεται να είναι σε θέση οι πιθανοί διαδοχοι του στο κόμμα του, ο Γκιούλ και ο Νταβούτογλου, να εγγυηθούν το ίδιο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog