Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανοικτή επιστολή προς τους συνευρωπαίους Γερμανούς

- Advertisement -

Αγαπητοί συν-Ευρωπαίοι,
Η συνύπαρξή μας στην ήπειρο της Ευρώπης ιστορικά, έχει κατά περιόδους διαταραχτεί από καταστάσεις που έχουν τα αίτιά τους σε πολιτικές επιλογές με βάση την ανάγκη για την απόκτηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και ζωτικών εδαφών.

Οι πολιτικές αυτές συνήθως δεν έχουν καμία λαϊκή βάση ή έρισμα και βέβαια κινούνται πάντα με τον συνδυασμό έλλειψης λαϊκής αντίδρασης και παραπληροφόρησης.
Αναρωτιέται κάποιος εάν υπάρχει και κάποιος άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάζει την δεδομένη σχέση αιτίου και αιτιατού.
Στις ημέρες μας ανακαλύφθηκε ο παράγοντας αυτός και τεκμηριώθηκε λόγω των γεγονότων. DNA. Ναι, μάλλον φταίει και αυτό. Πιθανότατα αυτό να καθορίζει την πηγή της σταθερότητας στην λειτουργία θύτη και θύματος. Και παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά τους ας θυμηθούμε..

Επί σειρά δεκαετιών ο Γερμανικός λαός σύρεται σε προσπάθεια καταπάτησης των άλλων λαών, και οι άλλοι λαοί σύρονται κατ επανάληψιν σε προσπάθεια αναγέννησής του μετά τις καταστροφικές για αυτόν συνέπειες, που βέβαια δεν αφήνουν άμοιρους και τους άλλους λαούς.

Εσείς, λοιπόν, με την προπαγάνδα, την καθοδήγηση των ταγών σας και ως απόλυτα συντεταγμένος λαός που είστε, έχετε αποδεχτεί την εικόνα του λαού Α΄ κατηγορίας, θεωρώντας τους άλλους υποτελείς και υποδεέστερους. Και αυτό βέβαια από μόνο του έχει την δυναμική που χρειάζεται για να εκριζώσετε τον όποιο ανθρωπισμό θα λειτουργούσε ως τροχοπέδη στο φαινόμενο της εξαπάτησής σας από τους ταγούς του συστήματος.

Έτσι λοιπόν για εσάς οι άλλοι και συγκεκριμένα εμείς, είμαστε τεμπέληδες, ακαμάτηδες, απατεώνες, τυχάρπαστοι, αγράμματοι και κλέφτες. Ως πολίτες Γ΄ κατηγορίας μας αξίζει ότι παθαίνουμε, και ότι πρόκειται να πάθουμε στο μέλλον όντες ανάξιοι της όποιας αρωγής και υποστήριξης, σε μια Ευρώπη που ουσιαστικά δεν ανήκουμε παρά μόνον γεωγραφικά.

Σε εμάς τώρα, που μετά από εκατονταετίες προσπάθειας για την επούλωση δεκάδων ανοικτών πληγών, με εθνικές καταστροφές, προδοσίες, οικονομικές και κοινωνικές μαύρες μέρες, κατοχές, ανοχή, φτώχια, ακόμα και εκπαιδευτικής καταρράκωσης και πολιτικού εμπαιγμού, πέσαμε πάνω σε μια εποχή τεχνητής ευημερίας, δανεικής ανάπτυξης, και από τη στέρηση του πολέμου και την οικονομική ανυπαρξία βρεθήκαμε ξαφνικά στο απόγειο της εύκολης ζωής και του καταναλωτισμού.

Ποιος λαός δεν θα τυφλωνόταν από την ευημερία? Και μάλιστα αυτός, στον οποίο παρασχέθηκε με σχέδιο ειδικό για την εκμετάλλευση του, που είναι και το πιο δυνατό κοινωνικό ναρκωτικό. Προσθέστε την συστηματική παραπληροφόρηση, την ομολογουμένως υψηλή δυναμική του έθνους μας στην παραγωγή προδοτών και δοσίλογων και το μίγμα είναι έτοιμο να αποδώσει!

Έτσι λοιπόν ο Ελληνικός λαός που μετά τον καταστροφικό πόλεμο,
που εκμεταλλευτήκατε για να απλώσετε το ναζιστικό πέλμα σας πάνω του,
που τσακίσατε κοινωνικά, οικονομικά, δομικά,
που αναγκάσατε να πληρώσει για μια φορά ακόμα στην ιστορία του βαρύ και άδικο φόρο αίματος,
που αναγκάσατε να σας παραδώσει την οικονομία του με την μορφή υποχρεωτικών δανεικών,
που καταληστέψατε με την μορφή κατακτητικής βίας τα νοικοκυριά του και ξεκληρίσατε τους πολίτες του όταν ζητήσατε την αρωγή του για την ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης σας χώρας..
Ήταν εκεί επίσης, όταν ζητήσατε μέσω των “εκλεγμένων” ταγών του να αποποιηθούν του δικαιώματός τους για πολεμικές αποζημιώσεις..
Είπε “Ναι” όταν ζητήσατε να “ξεχαστούν” τα δανεικά που πήρατε
είπε, πάλι μέσω των ταγών του, Ναι αυτός ο λαός των τεμπέληδων, των κλεφτών, των ακαμάτηδων, των πολιτών Γ΄ κατηγορίας.

Αυτός ο λαός που φιλοξενεί μετά από αυτά κάθε καλοκαίρι αρκετά εκατομμύρια από εσάς με φιλότιμο και φιλοξενία στον τόπο του.

Και δεν ξεχάσατε να εκβιάζετε τον λαό αυτό παραπληροφορώντας τον, να αγοράζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, κυρίως πολεμικά και τεχνολογικά, δανείζοντάς τον με υψηλότατα επιτόκια, λαδώνοντας τους πιο ανθέλληνες για να σας κάνουν πλάτες, και κάνοντας τον ψόφιο κοριό όταν η Ελλάδα “σας” έτυχε της όποιας κρίσης ή απειλής από εξωευρωπαικούς λαούς.

Όλα αυτά τα “απολαύσαμε” με τον καταναγκασμό των συμφερόντων που νέμονται τις αγορές εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις ασυνείδητων, με την βία της οικονομίας σε μια εποχή που η κατοχή απλά άλλαξε πρόσωπο.

Το όπλο πλέον δεν είναι το πυροβόλο αλλά το χρήμα.

Αλλά είπαμε… DNA είναι αυτό και ότι θέλει κάνει. Άμα το διαθέτουν πολίτες ΑΑΑ κατηγορίας επιβάλλονται στους υπόλοιπους.
Κι όμως γνωρίζετε πολύ καλά, όπως γνωρίζουμε και εμείς ότι και οι δικές σας πολιτικές επιλογές όπως και οι δικές μας, σας έχουν επανειλημμένα προδώσει ως λαό.
Και εσείς υποφέρατε με διχασμό, με παραπληροφόρηση, είστε και εσείς θύματα της ίδιας παγκοσμιοποίησης, των ίδιων συμφερόντων, του ίδιου του DNA σας. Αυτού που σας οδηγεί στην επανάληψη των ίδιων λαθών που όλοι πληρώνουμε ακριβά.

Ας γνωρίζετε λοιπόν ότι ούτε λαός Γ΄ κατηγορίας είμαστε, ούτε έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι στη μοίρα, ούτε υποτασσόμαστε στα οποιαδήποτε συμφέροντα. Το κεφάλι το σκύβουμε μόνο σε ένδειξη σεβασμού στον άλλο και στην αναγνώριση της αξίας του.

Ας γνωρίζετε λοιπόν ότι κανένας λαός δεν θα ανεχτεί την μετατροπή του σε “σαπούνι” για τον καθαρισμό της βρωμιάς κάποιων άλλων.

Αν όντως επιθυμείτε την ύπαρξη μιας Ευρώπης αδελφών λαών, συνεργαζόμενων για την κοινή ευημερία, θα πρέπει πρώτα από όλα να καταδείξετε στους δικούς σας ταγούς, την ανάγκη για ειλικρινή ισότητα και ισοτιμία ανάμεσα στους λαούς, να αποδεχτείτε την δίκαιη κατανομή πόρων μέσα από την συνεργασία καταδικάζοντας την εκμετάλλευση και την τακτική οικονομικού πολέμου, και πριν πείτε τους άλλους κλέφτες και τεμπέληδες, να αναρωτηθείτε τι προσφέρετε εσείς στην Ευρώπη που θέλετε να έχετε… SIEMENS – BLOHM und VOSS – και KRUPP και δανεικά στις τράπεζες που αναλαμβάνουν το έργο της οικονομικής εξαθλίωσης των λαών ώστε μετά να τους εξαγοράσουν μπίλπαρά!!

Πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι είναι ανάγκη να κάνουμε πέρα τους ολίγους δυνάστες των λαών για να μην βρεθούμε και πάλι στην άσχημη θέση να υποστούμε τις ολέθριες συνέπειες μιας μεταπολεμικής ανοικοδόμησης, απλά πλησιάζοντας ο ένας τον άλλο και οχι αλληλοκατηγορούμενοι και αλληλοχαρακτηριζόμενοι ως τεμπέληδες, κλέφτες, ναζί, καθάρματα κλπ, την στιγμή που κάποιοι άλλοι τρίβουν τα χέρια τους μετρώντας τα κέρδη τους πάνω στις πλάτες των λαών μας.

Μου αρέσει να ταξιδεύω μέσα σε μια BMW και να πίνω μια γνήσια Γερμανική μπύρα, καθώς ξέρω ότι σας αρέσει να γεύεστε Ελληνικό λάδι και φέτα, και να ξεκουράζεστε στον λαμπερό μας ήλιο.
Αν αυτά τα απλά πράγματα δεν είναι ικανά να μας κάνουν αδελφούς λαούς, τότε δεν ξέρω τι θα το κατορθώσει.

Ας μην επιβληθούν οι ολίγοι στους πολλούς!

πηγή*

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog