Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βομβαρδισμένοι δρόμοι στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Όλοι χαιρετίσαμε με ικανοποίηση την έναρξη των εργασιών επισκευής των δρόμων εντός της πόλης των Αγίων Θεοδώρων πριν 2 μήνες και είπαμε να κάνουμε υπομονή αφού πρόκειται για έργο υποδομής που είναι για το καλό όλων μας…

 Όμως δυστυχώς τα όνειρα κρατούν για λίγο και ενώ φτιάχτηκαν σχεδόν άμεσα κάποιοι παράδρομοι στη συνέχεια τα έργα που αφορούσαν τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης σταμάτησαν αιφνιδίως.

 Το χειρότερο δε απ’ όλα και το οποίο έχει προκαλέσει τη δυσφορία τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών είναι ότι πάνω από ένα μήνα ο σημαντικότερος δρόμος που οδηγεί στην πόλη από τον προαστιακό σιδηρόδρομο παραμένει σκαμμένος προκειμένου ασφαλτοστρωθεί προκαλώντας μεγάλα προβλήματα όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και στους πεζούς που συχνα –πυκνα τραυματίζονται, για να μη πούμε για τους υπόλοιπους δρόμους που έχουν γεμίσει τρύπες και τώρα μετά από τόσες βροχές θυμίζουν ενυδρεία έτοιμα να φιλοξενήσουν ψάρια.

Κύριοι του Δήμου, αν δεν έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε υλικό επίστρωσης (άσφαλτος) μη διαλύετε τουλάχιστον τους δρόμους. Πολλά προβλήματα συσσωρεύονται και οι κάτοικοι συσσωρεύουν θυμό και απαιτούν απαντήσεις.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog