Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μεγάλο όνομα του ελληνικού κινηματογράφου σε άγρια συμμορία!

- Advertisement -

Οι διωκτικές αρχές καταζητούν έναν πασίγνωστο επιχειρηματία, μεγάλο όνομα από τον χώρο του κινηματογράφου, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 70 κιλά χασίς, ενώ εκεί διέμενε και ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς τον οποίο αναζητούν οι διωκτικές αρχές…

Τους τελευταίους τέσσερεις μήνες οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών μιας άγριας συμμορίας που δρούσε από την Αττική μέχρι και την Κέρκυρα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν πραγματοποιήσει είκοσι δύο ένοπλες ληστείες και τέσσερις κλοπές. Μάλιστα, σε μία από αυτές πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 68χρονο, στις 22/1/2012, στην Αυλίδα. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο εξοχικό του φίλου του μαζί με την οικογένειά του. Οταν αντιλήφθηκε τους ληστές, αυτοί δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν για να μην αποκαλύψει τα σχέδιά τους. Από τότε, η Ασφάλεια της Χαλκίδας είχε επιδοθεί στο κυνήγι της άγριας συμμορίας και του αρχηγού της, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και η εξειδικευμένη ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, η οποία χειρίζεται τον υπερ-κοριό.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τελικά οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 31χρονου Αλβανού που θεωρείται ο εγκέφαλος της αδίστακτης συμμορίας. Το απόγευμα της Τετάρτης, πάνοπλοι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής, εισέβαλαν στην πολυτελή μονοκατοικία του πασίγνωστου κινηματογραφικού επιχειρηματία στα βόρεια προάστια και συνέλαβαν τον επικίνδυνο κακοποιό.

Οπως αποδείχτηκε από την έρευνα, ο 31χρονος διέμενε μαζί με τον 60χρονο επιχειρηματία που αναζητείται από τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, που ξεπερνά τα 70 κιλά.

Μετά την άγρια δολοφονία του 68χρονου στην Αυλίδα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, κατόπιν επισταμένων ερευνών, κατάφεραν να μάθουν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου, το οποίο ενδεχομένως χρησιμοποιούσε ο δολοφόνος του άτυχου ηλικιωμένου. Αμέσως ο υπερ-κοριός της Αντιτρομοκρατικής πήρε… φωτιά, με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Αμέσως στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης του Αλβανού κακοποιού και μέσα σε λίγη ώρα η μονοκατοικία όπου διέμενε ήταν περικυκλωμένη από πάνοπλους αστυνομικούς. Οταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά τον επικίνδυνο κακοποιό, έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως διέμενε μαζί με τον πασίγνωστο κινηματογραφικό επιχειρηματία.

Η άγρια συμμορία με αρχηγό τον 31χρονο Αλβανό είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον είκοσι δύο ληστείες σε σπίτια στις περιοχές της βορειανατολικής Αττικής, της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Κέρκυρας.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί επέλεγαν συνήθως οικίες ηλικιωμένων ζευγαριών, ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η λεία τους σε μετρητά ξεπερνά τα 25.000 ευρώ, ενώ εκτός από χρήματα, άρπαζαν και χρυσαφικά, αντικείμενα αξίας, κυνηγητικά όπλα, είδη ρουχισμού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα.

Σοκ στη showbiz

Η είδηση για την εμπλοκή του πασίγνωστου κινηματογραφικού επιχειρηματία σε σπείρα που διέπραττε ληστείες και διακινούσε ναρκωτικά έσκασε σαν βόμβα στο πανελλήνιο και τον χώρο της showbiz. Ο 60χρονος, τη στιγμή της εισβολής των αστυνομικών στο σπίτι του έλειπε και πλέον καταζητείται από την Ασφάλεια καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., στο εσωτερικό της πολυτελούς μονοκατοικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70,662 κιλά χασίς, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών, πλήθος από κουκούλες τύπου full face, γάντια και δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του επιχειρηματία.
Espressonews.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog