Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

H μεγάλη απάτη του PSI,του αχρέωτου

- Advertisement -

Ως που μπορεί να φτάσει η εξαπάτηση – ξεπούλημα του Ελληνικού λαού, από την σημερινή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που έχουν ανέβει στα κάγκελα, για την «επιτυχία» συμμετοχής στο PSI;…

Το επιδιωκόμενο συνολικό ποσό συμμετοχής, εξ υπαρχής ήταν ΜΟΝΟ 177 δις του συνολικού χρέους και αυτό, γιατί ΜΟΝΟ αυτό το ποσόν του χρέους εξακολουθούσε και διέπετο από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…

Από το προαναφερόμενο ποσόν, η διεθνής ένωση τραπεζών (IIF), που εκπροσωπείτο από τον πολύ Τσαρλς Νταλάρα, κατείχε εχθές, ΜΟΝΟ 40 δις (τους είχε δοθεί ήδη επαρκής χρόνος και αφού κερδοσκόπησαν ασυστόλως 2 χρόνια, με το περίφημο σορτάρισμα – short selling – ξεφορτώθηκαν εγκαίρως στην δευτερογενή αγορά πάνω από 110 δις, συνολικό ποσόν που κατείχαν στα τέλη του 2009)
Άρα από τα 40 προαναφερόμενα δις, το Ελληνικό κράτος κερδίζει από  την απομείωση του χρέους 53.5%, ήτοι 21.4 δις.
Βάσει της συμφωνίας της 26-27 Οκτώβρη του 2011 το Ελληνικό κράτος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να δώσει στο ΙΙF 30 δις, για την συμμετοχή του στο PSI, χρήματα που περιλαμβάνονται στην πρώτη δόση των 80 δις, που μας φορτώνουν αυτοί που αποφασίζουν για εμάς και εκτελεί η συγκυβέρνηση.

Η υπόλοιπη συμμετοχή στο PSI – τα  137 δις από τα 177 – είναι καθαρά Ελληνική υπόθεση.  Ελληνικές τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια, Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες κ.α.
Μόνο για τις Ελληνικές τράπεζες φυσικά υπάρχει σωσίβιο, από την συμφωνία της 26-27 Οκτώβρη του 2011. Για την συμμετοχή τους στο PSI η Ελληνική κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τους δώσει 39 δις,  χρήματα που και αυτά συμπεριλαμβάνονται στην στην πρώτη δόση των 80 δις.

Και για να μην χάνουμε τον λογαριασμό, από την δόση των 80 δις, έχουμε και λέμε : 30 δις πάνε στις ξένες τράπεζες (IIF), 39 δις πάνε στις Ελληνικές τράπεζες, σύνολο 69 δις. Και συνεχίζουμε 14.800 δις πάνε στην δόση των τοκογλύφων του Μάρτη, σύνολο 83.800 δις . Έχουμε λοιπόν και ένα υπόλοιπο 3.800 δις, που δόξα τω Θεώ τα δανειστήκαμε εγκαίρως. με την έκδοση εντόκων γραμματίων. Από τα 80 δις δεν παίρνουμε για τον κρατικό προϋπολογισμό, δεκάρα τσακιστή.

Τελειώνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην τεράστια απάτη της τράπεζας της Ελλάδος, η οποία συμμετέχει στο PSI με ομόλογα αξίας περίπου 19 δις. Αυτά τα ομόλογα είναι χρήματα συνταξιοδοτικών ταμείων και άλλων ιδρυμάτων, που η τράπεζα κατά το δοκούν τα μετάφραζε σε Ελληνικά ομόλογα, μη έχοντας η ίδια το παραμικρό ρίσκο.

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να δεχτώ αβασάνιστα τα γλέντια και τα πανηγύρια, της πλέον εθελόδουλης Ελληνικής κυβέρνησης και των κομμάτων που την αποτελούν;
Δεν μπορώ να προτείνω κάποιο κόμμα που θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές, όμως πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος, όχι μόνο τι δεν θα ψηφίσω, αλλά και ότι θα ενταχθώ ενεργά , ώστε οι υπεύθυνοι του ξεπουλήματος της πατρίδας μου, να πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας τους.
Οι ευθύνες πλέον εκτός από κομματικές είναι και ατομικές.

ο αχρέωτος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Ακριβώς έτσι είναι φίλε αχρέωτε, όχι μόνο δεν μπαίνει ούτε
    ένα σεντς στον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά δανειζόμαστε και
    από πάνω, για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη τους
    οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες.

    Και ασφαλώς οι ευθύνες δεν είναι μόνο κομματικές, όσο όλοι
    μας δεν αποκόπτουμε τον ομφάλιο λώρο του "ανήκομεν" που μας
    κρατάει χειροπόδαρα δεμένους στα κομματικά μαντριά.

    Επιτέλους κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε να ανήκομε στον εαυτό μας.

  2. Αχρέωτε είσαι ''όλα τα λεφτά''.Τα είπες ξεκάθαρα και κατανοητά για τη μεγάλη απάτη που διέπραξαν οι πολιτικοί ηγήτορες[προδότες].Ολοι πρέπει να μάθουν την μεγάλη αυτή ΑΛΗΘΕΙΑ. Να το διαδώσουμε παντού.Επιπροσθέτως την απάτη αυτή την επεσήμανε απόψε στην ΕΤ3 και ο Καμμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog