Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος με την ΝΔ ο Πύρρος Δήμας;

- Advertisement -

Η πανστρατιά του Αντώνη Σαμαρά, θέλει να έχει μέσα ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές ομάδες και από όλα τα κοινωνικά στρώματα…

Με αυτό το σκεπτικό στη Συγγρού, έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Πύρρου Δήμα για να είναι υποψήφιος σε κάποιον από τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει και η εφημερίδα metrogreece.

Το γεγονός μάλιστα πως ο χρυσός ολυμπιονίκης είναι παιδί της Χειμάρρας και γνήσιος Βορειοηπειρώτης, όπως αναφέρει το parapolitika.gr, είναι ένα επιπλέον ατού για να είναι τελικά μέσα στις λίστες της ΝΔ, καθώς είναι γνωστό πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά θέματα και στους βορειοηπειρώτες, κάτι που υπήρξε καταλυτικό και για την ένταξη ενός άλλου παιδιού της Βόρειας Ηπείρου στην ΝΔ, του Μπάμπη Καραθάνου…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλακα κανετε ? Ο τυπος ειναι ΠΑΣΟΚ μεχρι τα μπουνια. παιδι του περιφεραρχη Αθηνων ( Σγουρου ) που μαζι με τους αλλους τους εφερε στην Ελλαδα, τους εκανε μεσα σε μια νυχτα Ελληνες, τους ντοπαρε μεχρι σκασμου και εξασφαλισε την πολιτικη του σταδιοδρομια. Ρε αυτος δεν εχει μαθει ακομη Ελληνικα και θα τον κανετε και βουλευτη ? Δεν φτανει η θεση στο δημοσιο ? Δεν φτανει η προεδρια στην ομοσπονδια ?

  2. Οταν αυτός μίλαγε και μάθαινε ελληνικά εκεί που ζούσε …εσυ φιλαράκο έθρεφες τον τρυφερό σου κωλαράκι..Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog