Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι λένε για σήμερα Τρίτη τα ζώδια;

- Advertisement -

Σήμερα ηχούν αισιόδοξες και χαρούμενες μελωδίες με τη συνδρομή της Σελήνης στο πολύχρωμο και θετικό ζώδιο του Τοξότη.
Παράλληλα, τονίζονται τα θέματα επικοινωνίας και μια καλή παρέα μπορεί να είναι το bonus της ημέρας. Το τρίγωνο του Δία – με τον Πλούτωνα σας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να κερδίσετε την αναγνώριση και τη χαρά που δικαιούστε εδώ και πολύ καιρό. Ιδανική μέρα για να επαναπροσδιορίσετε τόσο τους οικονομικούς όσο και τους επαγγελματικούς σας στόχους…

Κριός
Η σημερινή μέρα παρουσιάζει οικονομικές ευκαιρίες μέσα από επαγγελματικές ανακατατάξεις. Αν και κρίση, εσείς με το Θεό της Τύχης στον οίκο των οικονομικών νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι για τα έσοδα σας. Αισθηματικά, ίσως μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν, γεγονός που θα σας γεμίσει αμφιβολίες τόσο για τις αποφάσεις σας όσο και για τις προσδοκίες που έχετε. Οι γεννημένοι του 1985 θα αλλάξετε δουλειά.
Ταύρος
Οι προσωπικές σας επιδιώξεις πραγματώνονται, αλλάζοντας φιλοσοφία ζωής και βλέποντας τα πράγματα μέσα από μια πιο διαφορετική οπτική. Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά παράλληλα ετοιμάζετε σχέδια που δεν ανακοινώνετε ούτε στα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Αισθηματικά, νιώθετε ότι θέλετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1974 θα μετανιώσετε για τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ένα φίλο.
Δίδυμοι
Τα αισθηματικά εμπλέκονται με τα εργασιακά και κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό σας βγαίνει σε καλό. Με την παρουσία του Άρη στον οίκο του σπιτιού οι εντάσεις εντός δεν λείπουν, αντίθετα είναι συχνές και απαιτούν ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση βιαστικές κινήσεις. Ένα φλερτ φαίνεται να αποδίδει και αυτό σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε και να εκπληρώσετε το σκοπό σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα επιλέξετε την εύκολη λύση χωρίς σκέψη.
Καρκίνος
Μια ομαδική εργασία έρχεται να σας προσφέρει χαρά και ταυτόχρονα να ανοίξει τόσο τον κύκλο των γνωριμιών σας όσο και των επαφών σας. Επαγγελματικά, δεν είστε σίγουροι για κάποιες αποφάσεις σας γι’ αυτό μην βιαστείτε να πείτε πράγματα που πιθανόν δεν θα πραγματοποιήσετε. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ σας δείχνει την αγάπη του με τρόπο που σας συγκινεί. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε αλλαγές που θα σχετίζονται με την οικία.
Λέων
Οι κατάλληλες συνθήκες στο χώρο εργασίας σας χρήζουν το πρόσωπο που όλοι θέλουν και αυτό σας γεμίζει τόσο περηφάνια όσο και ευτυχία. Οι μοναδικές σας ηγετικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα, προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθηματικά, νιώθετε ότι το μεγάλο στοίχημα για εσάς είναι η σταθεροποίηση της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως δεν αντέξετε την σκληρή κριτική.
Παρθένος
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, αφού μετά από μια περίοδο καθόδου έφτασε η στιγμή της ανόδου. Επαγγελματικά, ίσως δυσκολεύεστε να διαπραγματευτείτε κάποια πράγματα, όχι γιατί δεν μπορείτε αλλά γιατί θέλετε λίγο χρόνο ακόμα για να είστε σίγουροι για κάποιες λεπτομέρειες. Αισθηματικά, ο έρωτας ίσως για κάποιο λόγο να είναι εξ αποστάσεως. Οι γεννημένοι του 1978 θα ζήσετε ένα χαρμόσυνο γεγονός μαζί με άλλους.
Ζυγός
Κάποια έξτρα χρήματα σας χτυπούν σήμερα την πόρτα και εσείς δεν έχετε παρά να ανοίξετε και να τα παραλάβετε. Επαγγελματικά, η επικοινωνία σας με κάποιους συνεργάτες χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από όσο πιστεύετε, καθότι κάποιοι έχουν φροντίσει να αμαυρώσουν την εικόνα σας. Η επιθυμία για έρωτα σας ωθεί να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Οι γεννημένοι του 1986 θα προσπαθήσετε να καταπλήξετε τους ανωτέρους σας.
Σκορπιός
Μέσα από μια συνεργασία μαθαίνετε πράγματα που σας οδηγούν στην επιτυχία. Στο χώρο της δουλειάς σας οι υφιστάμενοι σας είναι δυσαρεστημένοι και καλό θα ήταν να διερευνήσετε το θέμα πριν είναι αργά. Αισθηματικά, απομονώστε τον αρνητισμό και οπλιστείτε με τόλμη, προκειμένου να φέρετε την ανατροπή και να δώσετε στη σχέση νέα πνοή. Οι γεννημένοι του 1983 θα διαχωρίσετε τη θέση σας από μια φιλική αντιπαράθεση.
Τοξότης
Μέσα από κάποιες αλλαγές στο χώρο δουλειάς δεν αποκλείεται να δείτε τον εαυτό σας από θυρωρό προϊστάμενο, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, επωμίζεστε περισσότερο από όσα αντέχετε και αυτό ίσως έχει ως συνέπεια να πείτε ή να κάνετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν σας αντιπροσωπεύουν. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως εκπλαγείτε από το ποιοι είναι αυτό που σας θάβουν πίσω από την πλάτη σας.
Αιγόκερως
Ένα χαρμόσυνο γεγονός ή μια ευχάριστη δραστηριότητα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή, σπάζοντας τα δεσμά από τη θλίψη και την πίκρα. Αν και παρουσιάζονται κάποιες καθυστερήσεις, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και είστε σίγουροι πως τα πράγματα οδεύουν από το καλό στο καλύτερο. Μην παραμελείτε θέματα που σχετίζονται με μέλη της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι του 1969 θα κάνετε φασαρία για κάτι που σας έκρυβαν.
Υδροχόος
Ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας έρχεται να σας δώσει μεγάλη χαρά και να διασφαλίσει τα συμφέροντα τόσο τα δικά σας όσο και της οικογένειας σας. Με τον Άρη στον 8ο δίνετε έμφαση στις λεπτομέρειες όσον αφορά ερωτικές υποθέσεις και φλερτ που μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως νιώσετε πως το έργο σας υπονομεύεται από ένα φίλο.
Ιχθύες
Μια γνωριμία ή μια επαφή αποδεικνύεται σήμερα μάννα εξ ουρανού καθώς σας ανοίγει μια επαγγελματική πόρτα που είχατε ξεχασμένη. Με το ηθικό ανεβασμένο και το κεφάλι ψηλά κοιτάτε εκεί που θέλετε να πάτε και όχι που βρίσκεστε. Αισθηματικά, αν και πληγωμένοι, επιβεβαιώνεστε για τις παρατηρήσεις σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1961 θα αντεπεξέλθετε τις δυσκολίες στο χώρο της εργασίας.

*astrology

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog