Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εδώ τα λέμε για το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων με τον δήμαρχο να συμμετέχει της συνεδρίασης και εδώ σχολιάζουμε…
Δείτε ζωντανά το δημοτικό συμβούλιο εδώ

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά πείτε στους Δημοτικούς μας "άρχοντες" ότι στην κεντρική οδό από την Αγροτική Τράπεζα μέχρι τη Λέσχη Αξιωματικών επικρατεί σκότος βαθύ!
    Όλες οι λάμπες του Δημοτικού φωτισμού είναι off…

  2. ΟΙ ΨΥΧΟΓΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ(Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ-ΔΕΔΕ?
    ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

  3. Kαλά δεν καταλαβαίνουν όσοι υποστήριζαν το καζίνο και συνεχίζουν να λένε βλακείες ότι εκτίθεντε?Πως θα έρθουν να μας ζητήσουν τους ψήφους μας αύριο?Ο Πρωτονοτάριος δεν θα μιλήσει σήμερα?

  4. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΜΙΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ….. ΜΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ .

  5. ΦΙΛΕ…ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ Κ.Λ.Π.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΤΕ. Σ Τ Η Ν Σ Ε Ν Τ Ρ Α Ρ Ε Ε Ε….

  6. ΣΤΑΜΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog