Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάτη το λειτουργικό σύστημα για hacking των anonymous;

- Advertisement -

Μέλη της γνωστής οργάνωσης hackers με την ονομασία Anonymous έκαναν διαθέσιμη χτες την πρώτη πρώιμη έκδοση του πρώτου τους λειτουργικού συστήματος…
Το λειτουργικό σύστημα με το όνομα Anonymous-OS βρίσκεται στην έκδοση 0.1, δηλαδή στην έκδοση pre-pre-Aplha και φυσικά δεν προτείνεται να την δοκιμάσετε!

Ουσιαστικά με το λειτουργικό αυτό σύστημα θα έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιείτε hacking.

Το Anonymous-OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10 χρησιμοποιώντας το Mate desktop ενώ έχετε και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε LiveUSB με το Unetbootin.

Μερικές εφαρμογές που περιλαμβάνονται ήδη στο Anonymous-OS είναι οι εξής:

– ParolaPass Password Generator
– Find Host IP
– Anonymous HOIC
– Ddosim
– Pyloris
– Slowloris
– TorsHammer
– Sqlmap
– Havij
– Sql Poison
– Admin Finder
– John the Ripper
– Hash Identifier
– Tor
– XChat IRC
– Pidgin
– Vidalia
– Polipo
– JonDo
– i2p
– Wireshark
– Zenmap
…and more

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία αυτή αλλά σας προειδοποιούμε να μην την εγκαταστήσετε σε καμία περίπτωση. You Have Been Warned!

Ωστόσο, πριν από λίγο, μέσω twitter  οι Anonymous διαψεύδουν ότι το λειτουργικό που κυκλοφόρησε είναι δικό τους ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για απάτη αφού περιέχει trojans.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι πίσω από το Anonymous OS δήλωσαν μέσω του tumblr blog τους ότι «στον κόσμο μας, στο Linux και στο ανοιχτό λογισμικό, δεν υπάρχουν ιοί».
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog