Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Μπεγλίτη για την Κυριακή

- Advertisement -

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,
Την Κυριακή 18 Μαρτίου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη εκλέγει το νέο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ…

Η πρωτόγνωρη αυτή δημοκρατική διαδικασία από τη βάση, θα εξοπλίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με ισχυρή νομιμοποίηση και πολιτική δύναμη, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη μάχη για τις εθνικές εκλογές.
Για την αναγέννηση του κινήματός μας.
Για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.
Η συμμετοχή όλων μας, μελών και φίλων, σε αυτή την εορτή Δημοκρατίας για το ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι δημοκρατική μας ευθύνη και πολιτική υποχρέωση απέναντι στη χώρα και το λαό μας.
Σας καλώ να δώσουμε το δυναμικό μας παρόν.
Να συμμετάσχουμε στη διαδικασία και να υπερψηφίσουμε το νέο ηγέτη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Πάνος Μπεγλίτης
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού μου το λέει ο Μπεγλίτης θα βάλω υπενθύμιση στο κινητό να μην ξεχάσω να ψηφίσω το μοναδικό υποψήφιο Βαγγέλη. Πραγματικά πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία κ. Μπεγλίτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πως αλλάζουν οι καιροί, ο Μπεγλίτης να υποστηρίζει Βενιζέλο. Και πού΄ σαι ακόμα.

  2. ΑΜΑ ΠΑΝΕ 800.000 ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΕΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ 1.600.000€ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ …….ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ.

  3. s-spinos:

    "Η πρωτόγνωρη αυτή δημοκρατική διαδικασία από τη βάση, θα εξοπλίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με ισχυρή νομιμοποίηση και πολιτική δύναμη"
    Δηλαδή Παναή ότι ήταν και ότι έκανε μέχρι τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήταν νόμιμο, αυτό μας λες;;;
    Και μας ζητάς έτσι ξεδιάντροπα να σας δώσουμε συγχωροχάρτι και να ξεχάσουμε την προδοσία που διαπράξατε εις βάρος του λαού;
    Ρε ουστ από δω άθλιοι.

  4. εαν ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ 25 ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΗΝΙ ΕΦΥΓΑ ΣΦΑΙΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ.

  5. Μα σε τι μας καλεί ο Μπεγλίτης; Κάνει πάρτυ το ΠΑΣΟΚ; Εκλέγει αρχηγό αυτόν που μαζί με κάτι τύπους σαν τον Μπεγλίτη μείωσαν τη σύνταξη της μάνας μου από 900Ευρώ σε 780; Θέλει να συμμετέχουμε σε αυτό το Μπ……λο; Θα έπρεπε να ντρέπεται όταν οι Τσοχατζόπουλοι κυκλοφορού ελεύθεροι ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ και κανένας δεν τιμωρείται ΠΟΤΕ από το συνάφι τους. Άσε Πάνο μπουρ….λο το κάνουμε και μόνοι μας,δεν χρειαζόμαστε τον γαμπρό του Μπακατσέλου αρχηγό για να το κάνει αυτός.

  6. Και να ήταν μόνο όσα οι πιο πάνω αναφέρουν… Ο Μπένι δεν πέρασε τα νομοσχέδια στα διαστήματα που ήταν υπουργός, περί ευθύνης (ανευθυνότητας) υπουργών, για το ξεπούλημα της χώρας
    για τη μετατροπή των μισθών και συντάξεων σε χαρτζιλίκι;
    Δεν ξέρεις Παναή ότι έχετε ευθύνες για τη διάλυση της Υγείας,
    της παιδείας, της κοινωνικής συνοχής και προστασίας,για τον
    εξευτελισμό της δικαιοσύνης;
    Δεν ξέρεις για τους ανέργους, τους άστεγους,για τους νέους
    που φεύγουν μετανάστες με την ελπίδα να πραγματώσουν στα ξένα τα όνειρά τους, για τις πολλές χιλιάδες που καθημερινά χάνουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους;;;

    Όλα τα γνωρίζετε, έχουν τις δικές σας υπογραφές και ονόματα.

    Δεν ξέρω να υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που να μην ξέρει ότι ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, υπογράψατε μαζί την καταστροφή και την καταδίκη της χώρας και των πολιτών της.
    Όλα αυτά δεν είναι αφηρημένες έννοιες, και τώρα πια δεν έχετε καμία δικαιολογία.

    Όσοι θέλουν να αυτοκτονήσουν, ας σας ψηφίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog