Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θλιβερές εικόνες από το Mega για την ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Απεγνωσμένες προσπάθειες καταβάλουν από το πρωί τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ για να δείξουν μαζική συμμετοχή στις ….βορειοκορεατικού τύπου εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή ενός μόνο υποψηφίου της Α.Μ. Ευαγγέλου Βενιζέλου…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Mega. Πριν από λίγο έλεγαν στο δελτίο του ότι …”χιλιάδες” (!!!) μέλη του ΠΑΣΟΚ προσέρχονται στις κάλπες, αλλά οι εικόνες που μετέδιδε έδειχναν ουρές των …4-5 ατόμων. Και από  μακριά. Δεν τολμούσε να κάνει λήψεις από κοντά ο εικονολήπτης. Τραγέλαφος.
Θυμηθείτε απλώς το αδιαχώρητο που επικρατούσε τέτοια ώρα στα εκλογικά τμήματα της ΝΔ το Νοέμβριο του 2009 για την εκλογή Σαμαρά
Φόβοι επεισοδίων στην Αχαΐα
Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Στα 13 από τα 14 εκλογικά τμήματα άνοιξαν στην Αχαΐα για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, καθώς η νομαρχιακή επιτροπή αποφάσισε να μην λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα στο πολιτιστικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας, υπό τον φόβο επεισοδίων. Όπως δήλωσε ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, υπήρχαν φόβοι για πρόκληση έντασης και για αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην λειτουργήσει.
 Κατάληψη εκλογικών κέντρων στο Ν.Λασιθίου
Για περίπου μια ώρα διακόπηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο κεντρικό εκλογικό τμήμα στο Δήμο Ιεράπετρας, έπειτα από αίτημα ομάδας αγροτών από την περιοχή Λασιθίου που ζήτησαν να εκφραστεί διαμαρτυρία για την εξαγγελθείσα απεργία των ναυτεργατών, η οποία θέτει σε κίνδυνο ευπαθή αγροτικά προϊόντα.Οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ απoδέχθηκαν το αίτημα των αγροτών και ως «ένδειξη συμπαράστασης» διέκοψαν, για λίγο, την εκλογική διαδικασία, η οποία, πλέον, συνεχίζεται κανονικά.
Κατά τα άλλα είναι σίγουρο ότι μέχρι στιγμής ψήφισαν όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον ΓΑΠ και το … δακτυλίδι του τον Βενιζέλο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog