Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ζωγραφιές που μοιάζουν με …φωτογραφίες!

- Advertisement -

Μπορεί με την πρώτη ματιά, ίσως και με την δεύτερη οι ζωγραφιές του 47χρονου καλλιτέχνη Paul Gadden από την Σκωτία, να μοιάζουν με φωτογραφίες, ωστόσο δεν είναι…

Πρόκειται για εικόνες, τις οποίες ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει με το χέρι, χρησιμοποιώντας μόνο τα… μολύβια του!

Το αποτέλεσμα βέβαια μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και τους επαγγελματίες φωτογράφους, καθώς είναι σαν να τραβήχτηκαν κυριολεκτικά από φωτογραφικό φακό!

Για κάθε μία εικόνα που δημιουργεί ο Paul Gadden, χρειάζεται αρκετές ώρες ημερήσιος για περίπου δύο μήνες, καθώς δίνει σημασία στις λεπτομέρειες.

Οι ρυτίδες στα ηλικιωμένα πρόσωπα, το σύννεφο καπνού από το τσιγάρο, ή ακόμη και οι σταγόνες νερού μοιάζουν σαν αληθινά, σαν να πρόκειται να απλώσετε το χέρι σας και να τα ακουμπήσετε!

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα έργο του, αρχίστε να κάνετε οικονομία, καθώς οι τιμές του είναι τσιμπημένες! Φανταστείτε ότι μία εικόνα με την υπογραφή του φτάνει έως και τα 5.000 ευρώ!

«Παίρνω αντικείμενα και σκηνές από την καθημερινότητα των ανθρώπων και δημιουργώ σχέδια, τα οποία φέρουν ένα συναισθηματικό αντίκτυπο» αναφέρει ο καλλιτέχνης και προσθέτει,  «προσπαθώ να μελετάω την εσωτερική πτυχή της εικόνας αντί να επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο εξωτερικό μέρος.  Μπορώ ακόμη και να ερωτευτώ με μια εικόνα».

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog