Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παπαδήμος: «Κάντε λίγο υπομονή» για τις εκλογές…

- Advertisement -

Με τη φράση «κάντε λίγο υπομονή» απάντησε ο Λουκάς Παπαδήμος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε στο προεδρικό μέγαρο με τον Κάρολο Παπούλια, για την ημερομηνία των εκλογών…

Την ίδια ώρα, η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, ζητούσε να γίνουν άμεσα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση για το ενδεχόμενο αναβολής τους, καλώντας τον πρωθυπουργό να σταματήσει «το κρυφτούλι με την ημερομηνία των εκλογών».

Οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο κ. Μιχελάκης και σημείωσε πως η 29η Απριλίου ή η 6η Μαΐου είναι ημερομηνίες που καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις.

Κατά τον εκπρόσωπο της ΝΔ, η άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι θέμα συνέπειας, αλλά και Δημοκρατίας. «Είναι» υπογράμμισε, «αξίωση του λαού να επιλέξει μια νέα κυβέρνηση, που να δώσει ελπίδα στον κόσμο και προοπτική στην πατρίδα» και γι’ αυτό ακριβώς η ΝΔ ζητά αυτοδυναμία, για να συμπληρώσει ότι το αντίθετο της αυτοδυναμίας δεν είναι η συγκυβέρνηση, αλλά η ακυβερνησία.

protothema.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ …..ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ….ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog