Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας: Οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει χτες

- Advertisement -

Οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει χτες, είναι λαϊκή απαίτηση και έχει να κάνει με την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα, ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε προσχηματικό το φόβο της Πρωτομαγιάς…

«Οι δεύτερες σκέψεις που μπορεί να αφορούν και αναβολή της εκλογικής διαδικασίας» σε συνδυασμό «με την πιθανότητα μιας εκτεταμένης ευρείας κλίμακας προβοκάτσιας ενάντια στο λαϊκό κίνημα και την Αριστερά, θα μας βρουν απέναντι», διεμήνυσε ο κ. Τσίπρας και «όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά, αλλά το λαϊκό κίνημα, τον ελληνικό λαό ο οποίος απαιτεί επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει δημοκρατία».

Σύμφωνα με το πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι δεύτερες σκέψεις γίνονται επειδή τα δύο μεγάλα κόμματα βρίσκονται σε μια συνεχή πτωτική τάση και αυτή τη στιγμή αμφισβητείται η δυνατότητα να έχουν μετά τις εκλογές, και τα δύο αθροιστικά, τις 151 έδρες που απαιτούνται για να συνεχίσουν την πολιτική του μνημονίου.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να μην συνεχίσει «το κρυφτούλι με την ημερομηνία των εκλογών», «πόσο δε μάλλον», όπως επισήμανε, «όταν αυτά τα σενάρια που εξυφαίνονται έχουν να κάνουν και με πιθανές κινήσεις αποσταθεροποίησης εν όψει και της εθνικής επετείου» και στο σημείο αυτό επικαλέστηκε πληροφορίες για «διάφορες κινήσεις ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά».

Όσο αφορά τέλος το επιχείρημα ότι το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών επηρεάζεται από τις εκδηλώσεις εορτασμού της Πρωτομαγιάς, ο κ. Τσίπρας μίλησε για προσχηματικό φόβο: «Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο η 1η Μαΐου υπάρχει στο ημερολόγιο. Δεν μας ξάφνιασε. Όταν συζητούσαν για 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου δεν γνώριζαν ότι ανάμεσα υπάρχει η 1η Μαΐου;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗ ….Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ…..ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ……..ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ …

  2. Καλός πράκτορας είναι και αυτός.Ο επαγγελματίας αριστερος.Αυτός που ξεσηκώνει κουκουλοφόρους ,εργατοπατέρες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Αυτός που σέρνει τον χορό του εθνομηδενισμού και προασπίζεται τα 'δικαιώματα' των λαθρομεταναστών να καταλάβουν την χώρα μας,τους σκοπιανούς να οναμάζονται Μακεδόνες,τους Τούρκους να χορεύουν στην Θράκη και στο Αιγαίο και πολλά άλλα θεάρεστα.Ε λοιπόν αυτό το λαμόγιο εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες μας το παίζει τιμητής του Λαού;;Το εξάμβλωμα της νέας εποχής;; Ε όχι πια.Να πάνε στον αγύριστο όλοι τους πράκτορες και πρακτιρίσκοι..

  3. ΦΙΛΕ 12,57 ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ …..ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 11,22 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΒΟΥΜΕ ' ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ' ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ……

  4. Και όμως και τον Τσίπρα αφορούν και τις συνιστώσες του Συριζα.Να σου θυμίσω οτι η νεολαία Συριζα διαδήλωσε με σκοπιανούς στα Σκόπια για την 'Μακεδονία';Να σου θυμίσω τις αφίσες των οικολόγων που στηρίζουν Σύριζα; και αν θές θυμίσου τις θέσεις του Σύριζα για λαθρομετανάστες και την 'Τουρκική ένωση θράκης' για θυμίσου λίγο και θα καταλάβεις τί είναι ο Σύριζα και τη εκπροσωπεί..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog