Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κάλπες 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου θέλει ο Σαμαράς

- Advertisement -

Την ανάγκη αυτοδυναμίας επανέλαβε ξανά ο Αντώνης Σαμαράς ενώ σημείωσε πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν είτε στις 29 Απριλίου είτε “το πολύ μια βδομάδα αργότερα”…

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι “θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο και όχι για να σωθεί η χώρα”, ενώ στον αντίποδα είπε πως ο ίδιος επιδιώκει την εθνική συνεννόηση.
“Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα αγκαλιάσω το σύνολο του κόσμου. Για να μπορέσεις όμως να επιτύχεις τη συνεννόηση και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα κάποιος πρέπει να έχει την ευθύνη. Δεν μπορώ να είμαι εξαρτημένος από άλλο κόμμα, γι’ αυτό ζητώ αυτοδυναμία”, εξήγησε.
Στο στόχαστρο του Α. Σαμαρά μπήκε εκ νέου η Αριστερά, την οποία και κατηγόρησε για ανευθυνότητα και ότι δεν επιθυμεί την αυτοδυναμία, “κερδοσκοπώντας στην απελπισία του κόσμου”.
“Κόμματα που μένουν μόνιμα έξω από την εξουσία είναι καταδικασμένα από τη μη σοβαρότητα που επιδεικνύουν”, παρατήρησε.
Παράλληλα έκανε λόγο για “ακροδεξιά κομματίδια”, τα οποία, όπως ανέφερε, “μιμούνται την Αριστερά” και “δεν έχουν ιδεολογία και θέσεις”.
Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που αναλάβει η ΝΔ την εξουσία να ορίσει ως υπουργούς μη βουλευτές, δηλαδή τεχνοκράτες, ενώ προανήγγειλε ότι θα επιδιώξει να έχει ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα.
Όσο για την περιβόητη πλέον ανάπτυξη, αυτή που αναηζτάμε αλλά δεν βλέπουμε, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο φυσικό πλούτο της Ελλάδας, αλλά και την τεράστια δημόσια περιουσία που διαθέτει.
“Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το επίκεντρο της παραθεριστικής κατοικίας στην Ευρώπη, μπορεί να γίνει τεράστιος παραγωγός ενέργειας φυσικού αερίου”, παρατήρησε.
Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην αύξηση της εγκληματικότητας διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί “για να μπει ένα τέρμα στον φόβο του κόσμου”.

news247

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog