Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελεύθεροι σκοπευτές στη στέγη της Βουλής!

- Advertisement -

“Αλίμονο αν δεν υπάρχει ένα πέπλο προστασίας” δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, στη ΝΕΤ σχετικά με την παρουσία… ελεύθερων σκοπευτών, ακροβολισμένων στη στέγη της Βουλής και σε παρακείμενα κτίρια κατά την παρέλαση…

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι “δεν είναι η πρώτη φορά” και ότι “όλα τα χρόνια υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές και θα υπάρξουν και αύριο και τα επόμενα χρόνια, διότι στο Σύνταγμα βρίσκεται η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, η στρατιωτική ηγεσία και όλο το διπλωματικό σώμα”.

“Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες εκεί. Μιλάμε για τρομοκρατία, μιλάμε για απειλές από διεθνή τρομοκρατία, αυτά είναι αυτονόητα πράγματα και συμβαίνουν σε κάθε χώρα του κόσμου, δεν έχουν όμως καμία σχέση με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας” σημείωσε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε – όσον αφορά την ισχυρή αστυνομική παρουσία – ότι “δεν πρέπει να εορτάζεται 25η Μαρτίου κάτω από αυτές τις συνθήκες” και ότι “ο κάθε Έλληνας πονάει βλέποντας το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη”.

Η συνέντευξη του κ. Οικονόμου στη ΝΕΤ

*nooz

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ …..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ….ΚΑΤΑΡΕΟΥΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ….ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ….'ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ' ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ …ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ……..

  2. s-spinos:
    Όποιος βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και είχε την αντοχή να περπατήσει από την Ομόνοια ως τους στύλους του Ολυμπίου Διός,
    θα έβλεπε μια αηδιαστική πόλη, άδεια από κόσμο και ασφυκτικά αστυνομοκρατούμενη κατά τέτοιο τρόπο που η εποχή της χούντας
    ωχριά μπροστά της.
    Ήταν η πόλη της απόλυτης θλίψης. Ντράπηκα ως πολίτης αυτής
    χώρας.

  3. ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ…ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog