Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανασυνταχθείτε μετά το χωρισμό, σε 8 βήματα

- Advertisement -
Αφού χωρίσατε και μουσκέψατε ότι χαρτομάντιλο υπήρχε, ακούσατε ξανά και ξανά το «Someone like you» της Adele, τον βρίσατε και τον καταραστήκατε, ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ανασυγκροτηθείτε…
Μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνη: η ομάδα του Glamour είναι εδώ για εσάς και σας βοηθάει να μοιράσετε και να ταχτοποιήσετε πολιτισμένα τις εκκρεμότητες σας. Πολιτισμένα, είπαμε.
Powered by glamourmagazine
1. Περιμένετε να καταλαγιάσει η οργή
…και των δυο σας. Ειδικά αν τα πράγματα που μαζεύετε μπορούν να σπάσουν εύκολα αν τα πετάξει κάποιος, λέμε τώρα, σε έναν τοίχο.
2. …αλλά μην περιμένετε πολύ
Γιατί η διακριτικότητα σας μπορεί να εκληφθεί ως απόπειρα να διατηρήσετε μια “γέφυρα επανασύνδεσης”. Και δεν το θέλετε αυτό, το θέλετε;
3. Σκεφτείτε αν τα πράγματα που έχετε σπίτι του σας είναι πραγματικά απαραίτητα
Το ΜΠΜΧ (Μάζεμα Πραγμάτων Μετά Χωρισμού) είναι μια εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία. Προκειμένου να την αποφύγετε, σας επιτρέπουμε να αποφασίσετε πως μπορείτε να ζήσετε και χωρίς εκείνη την οδοντόβουρτσα και το σέξι δαντελένιο νυχτικό.
4. Στείλτε του sms
Αν φοβάστε ότι το τηλεφώνημα “γεια σου, θέλω πίσω τα πράγματα μου” θα καταλήξει με εσάς να κλαίτε με λυγμούς κι εκείνον να μην καταλαβαίνει τί του λε΄τε, τότε δεν έχετε παρά να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα. Ζητείστε του ευγενικά να συγκεντρώσει τα πράγματά σας ώστε να περάσετε κάποια στιγμή να τα πάρετε. Δε θέλετε ούτε να τον αντικρίσετε; Έχετε κάθε δικαίωμα να στείλετε μια φίλη σας να κάνει την παραλαβή.
5. Περάστε, μαζέψτε, τελειώσατε
Αν επιμείνετε να το κάνετε μόνη σας (γιατί είστε γενναίο κορίτσι), κάντε το με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά λόγια. Αυτό θα σας γλιτώσει από πολλά: ένα πιθανό καυγά, μια άσχημη συζήτηση, κλάματα ή ακόμα χειρότερα, μια session υπέροχου σεξ (γιατί πάντα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις) που θα σας αφήσει περισσότερο κουρέλι μετά.
6. Κρατήστε τα δώρα, επιστρέψτε τα «κειμήλια»
Τα δώρα δεν δωρίζονται ούτε επιστρέφονται.  Όμως, το αγαπημένο βραχιόλι της γιαγιάς του που σας το έδωσε σε μια πιο ανέφελη περίοδο της σχέσης σας, καλό θα ήταν να το επιστρέψετε. Ας το κληρονομήσει η επόμενη…
7. Αν σας ζητά να του επιστρέψετε τα δώρα που σας έκανε, τότε κινηθείτε νομικά.
Οκ, αστειευόμαστε: με τις τόσες αναβολές και απεργίες των δικαστικών μια τέτοια ιστορία μπορεί να κρατήσει χρόνια (εκτός αν αυτό επιδιώκετε, οπότε καλή τύχη). Αντικειμενικά μιλώντας, από τη στιγμή που σας έχει κάνει ένα δώρο, το δώρο είναι ΔΙΚΟ σας. Και μόνο το γεγονός ότι το ζητάει πίσω, τον κάνει πιο σιχαμερό κι από τρολ. Σας επιτρέπουμε να του το πείτε αυτό, καθώς θα του πετάτε το μονόπετρο. Κι ελπίζουμε να τον πετύχει στο δόξα πατρί.
8. Τα μαζέψατε. Και τώρα, καταχωνιάστε τα κάπου.
Είναι απολύτως αναμενόμενο να μην μπορείτε να αντικρύσετε για λίγο καιρό τα πράγματα σας. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο κι ένα μεγάλο κουτί για να βάλει μέσα όλες τις “επικίνδυνες” φωτογραφίες και τα δωράκια. Τα ρούχα και τα παπούτσια, πιστέψτε μας, με τον καιρό θα ξαναρχίσετε να τα “νιώθετε δικά σας”. Αν θεωρείτε τώρα πως κάτι απ’ όλα έχει αντικειμενική αξία και είστε σίγουρη πως δε θέλετε πια να το βλέπετε, μπορείτε πάντα να το δώσετε σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση. Κερδίζετε και κάρμα points και την ψυχική σας ηρεμία.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog