Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΒΟΜΒΑ. !!!! Παραμύθι τα 130 δις του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις απο την Γερμανία.

- Advertisement -

Γράφει ο Amynias. Στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση σήμερα το πρωί 28/03/2012 αποκαλύφθηκε η σκευωρία ενάντια της Ελλάδος από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής …

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Ανγκελα Μέρκαλ και του κκ Σοϊμπλε οτι δεν διανοείθηκε ποτέ ή Ευρωπαϊκή Ένωση να μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε απο το Ευρώ, διότι αυτό θα σήμαινε αφενός ενδεχόμενη σωτηρία της Ελλάδος αλλά αφετέρου και μια οικονομική καταστροφή της Ευρωζώνης με αρχικές ζημιές για την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα 1τρίς ( δηλαδή οτι τα περι αποχωρήσεις απο το Ευρώ ήταν συνεννοημένος φθηνός εκβιασμός σε βάρος των πολιτών από τους πολιτικούς του) .

Τώρα έρχονται τα Ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής Τηλεόρασης να μας ανακοινώσουν οτι εκχωρήσαμε την Δημόσια περιουσία της χώρας , τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δις όπως αναφέρουν αλλα … για 15,2 δις. Τα υπόλοιπα αφορούν Εγγυήσεις και μονο, αυτό είναι και το Νόημα της δημιουργίας του Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση των σχετικών ποσών.
Δείτε το σχετικό Βίντεο και απολαύστε την χαρά των Γερμανών με το όνομα Ελλάδα, την οποία τους χαρισσαν οι προδότες της χώρας μας.

Επ’ ευκαιρία να σας ανησυχεί το γεγονός της απότομης σιωπής Καμμένου. Αν συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει θα πάθετε σοκ. Σοκ και πραγματική απογοήτευση.
Το φυλάω για αργότερα όμως, ελπίζω να σας τα προλάβω πριν μας προλάβουν τα γεγονότα.

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν τα λέγαμε εμείς ως loutrakiblog … ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα , ένα τρικ χειραγώγησης για να μας κάνουν να μην μιλάμε υπό το καθεστώς φόβου (τρομοκρατίας). Πώς να ξεχάσω το βίντεο της Φαρμάκη που μας έθετε το δίλλημα ή στην Ευρώπη ή Αλβανία ? Αλλά τι να κάνει και αυτή η κακομοίρα , ό,τι της λένε λέει. Εμείς είμαστε τα πρόβατα και ακόμα τους ανεχόμαστε όλους αυτούς . Ακόμα περιμένουμε εκλογές , τρομάρα μας. Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε…

  2. Το πρόβλημα δεν είναι το 2ο Μνημόνιο. Το πρόβλημα είναι ότι τα ίδια θα πούνε και στο 3ο που θα χρειαστεί να υπογράψουμε πολύ σύντομα. Και τότε πάλι θα τα πιστέψουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog