Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Χρυσή Αυγή ζητεί νάρκες στον Έβρο

- Advertisement -

Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο αντί για κέντρα υποδοχής, με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, ζητεί η Χρυσή Αυγή…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακροδεξιάς οργάνωσης προτείνει «καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού», όπως επίσης και «άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή», ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ζητεί επίσης την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «κανένα κέντρο υποδοχής δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα».

Οι εθνικιστές της «Χρυσής Αυγής» ζητούν «άμεσες και ριζικές ενέργειες», όπως να χαρακτηρίζεται «ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός και οι ποινές να μην εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου» και να υπάρξει «ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα».

newsbeast.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oσο το επισημο κράτος,"κοφευει" απεναντι στο προβλημα της λαθρομεταναστευσης,που ουσιαστικά,οι ιδιοι "δημιουργησαν",εφ'οσον την τελευταια 20ετια,ο πλυθησμος της χωρας "ενισχυεται" με αρκετες χιλιαδες λαθρομεταναστων καθημερινα επιπλεον,με οτι αυτο συνεπαγεται,τόσο ο καθε γραφικός,θα πετάει και την κοτσάνα του.
    Δυστηχως το προβλημα της λαθρομεταναστευσης,ΔΕΝ ειναι τοσο ευκολο να λυθει..

  2. Αρκετά ανέχτηκε η κοινωνία και τους λαθρομετανάστες και τους πάτρωνες τους της ανεγκέφαλης αριστεράς.

    Όσο για τους απρόσκλητους εισβολείς, κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να μπουκάρουν στη χώρα με το έτσι θέλω και να εκβιάζουν, να κλέβουν να κάνουν πλιάτσικο με κάθε αναστάτωση που προκαλείται από τους αναρχοφασίστες και να δολοφονούν για το τίποτα.

    Όμως για τους "προστάτες" τους που έχουν αναλάβει εργολαβικά το άθλιο ρόλο του "νονού" η κοινωνία δεν μπορεί να το ξεχάσει με τίποτα.

    Το μόνο που κατάφεραν τα φασιστοειδή της αριστεράς είναι να προκαλέσουν την νομιμοποίηση της Χρ. Αυγής με τη "θριαβμευτική" είσοδο της στη Βουλή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog