Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ν.Δ. Κορινθίας: Δήμας φεύγει – Δήμας έρχεται

- Advertisement -

Προς την έξοδο από την πολιτική ζωή οδεύει ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας για χάρη του γιου του Χρήστου που θα πολιτευθεί στην Κόρινθο. Συνεχίζονται τα πηγαινέλα με τους διαγραφέντες…

Ουδείς από τη Λ. Συγγρού περίμενε ότι σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Δήμας θα αποκάλυπτε τόσο νωρίς την απόφασή του να παραμείνει εκτός βουλής σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές προκειμένου να πάρει προβάδισμα ο γιος του Χρήστος για μία θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Στη βουλή υπήρξε αναταραχή ανάμεσα στα «γαλάζια» στελέχη όταν ο κ. Δήμας είπε ευθέως πως δεν θα… ασχοληθεί με τα των εκλογών και από τη Λ. Συγγρού δόθηκε εντολή να δοθούν διευκρινίσεις για τη δήλωσή του με το επιχείρημα ότι ο υπουργός Εξωτερικών ίσως να έχει μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας…

Ο αρχικός αιφνιδιασμός που υπήρξε στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά κάθε άλλο παρά αλλάζει την ουσία των δηλώσεων του υπουργού των Εξωτερικών ο οποίος μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν καραμπόλες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ αλλά και να δημιουργηθεί η εικόνα της περιβόητης οικογενειοκρατίας στην ανανέωση των ψηφοδελτίων αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάπως… άγαρμπα την απόφασή του.

Την ίδια ώρα, στη Λ. Συγγρού συνεχίζονται τα πηγαινέλα με τους διαγραφέντες βουλευτές που όπως φαίνεται θα επιστρέψουν… με δόσεις στη ΝΔ. Ο δρόμος άνοιξε με την επιστολή του Μ. Τζίμα ο οποίος επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. Το ίδιο αναμένεται ότι θα γίνει πιθανότατα σήμερα και με τους κυρίους Καρασμάνη, Βαγιωνά και Παπασιώζο.

Ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στη ΝΔ οι κύριοι Γκιουλέκας και Βλάχος όπως και η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Και οι τρεις επέλεξαν να μην μπουν στη διαδικασία των κοινών επιστολών προκειμένου να μη δώσουν την εικόνα της «ομαδοποίησης» ειδικά απέναντι στους συνυποψηφίους τους από τις ίδιες εκλογικές περιφέρειες που δεν βλέπουν με καλό μάτι όλο αυτό το σίριαλ με τους διαγραφέντες.

Σήμερα ενδέχεται να ανακοινωθεί και η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ στην οποία θα συμμετέχει και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στην Επιτροπή θα συμμετέχουν οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, Χρ. Λαζαρίδης, Γ. Μιχελάκης και Γ. Μουρούτης, ο γραμματέας του κόμματος Ανδ. Λυκουρέντζος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αν. Παπαμιμίκος και ο γραμματέας του οργανωτικού Κ. Ζωντανός.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Το σόι πάει βασίλειο και το βουλευτιλίκι, και αυτό κληρονομείται, α! ρε Βάρναλη "και του εργάτη το παιδί, κι΄αυτό
    εργάτης θα γενεί".

  2. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΧ ΦΑΡΜΑΚΗ ……ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ….. ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ,ΚΑΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΜΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!

  3. s-spinos:
    Φίλε στις 11:23, μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω μέσω του
    Βάρναλη.
    Ακριβώς αυτοί είναι που πίνουν του εργάτη το αίμα και ακριβώς
    αυτοί είναι που λένε "και του εργάτη το παιδί, κι΄αυτό εργάτης
    να γενεί."
    Ας ξυπνήσουμε καμιά φορά, και ας μάθουμε να γράφουμε με τους
    γραμματικούς χαρακτήρες της γλώσσας μας.

  4. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog