Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθνική Ημέρα Ντεκολτέ…

- Advertisement -

Η Μεγάλη Βρετανία εορτάζει σήμερα την Εθνική Ημέρα Ντεκολτέ και στο πλαίσιο του εορτασμού ύστερα από ψηφοφορία οι ίδιες οι γυναίκες ανέδειξαν το πιο Ωραίο Διάσημο Ντεκολτέ. Και ο τίτλος πάει στην Holly Willoughby, την παρουσιάστρια του πρωινού σόου «This Morning»…

Η Holly κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση ρίχνοντας στις υπόλοιπες θέσεις σταρ διεθνούς βεληνεκούς και ιδιαίτερα sexy όπως η Scarlett Johansson και η Beyonce. Η έρευνα διενεργήθηκε από γνωστή εταιρεία εσωρούχων, προκιμένου να εορταστεί η Εθνική Μέρα Ντεκολτέ, η οποία θα τιμηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα.

Η εταιρεία αποκάλυψε μία συλλογή φωτογραφιών, το Hall of Fame του Ντεκολτέ και καθώς το «αρχηγείο» της βρίσκεται στη Μ. Βρετανία, top δεκάδα κοσμεί τον τοίχο. Η 31χρονη Holly αναδείχθηκε νικήτρια επειδή διαθέτει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για το τέλειο ντεκολτέ: το στήσιμό τους, η απόσταση που έχουν μεταξύ τους, το μέγεθός τους.

Στη δεκάδα βρίσκονται οι Rihanna, Marilyn Monroe, Dita von Teese, Katy Perry, Brigitte Bardot, Kim Kardashian και Lara Stone.

real.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog