Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εργασίες στις Ιαματικές πηγές Λουτρακίου (Δείτε φωτογραφίες)

- Advertisement -

Πριν από λίγο, το loutrakiblog, βρέθηκε στο κτίριο των Ιαματικών πηγών στο Λουτράκι…

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες – εγκατάλειψης, στο κτίριο των Ιαματικών πηγών που πριν από λίγο καιρό παραχωρήθηκε από τον ΕΟΤ στις Περιφέρειες. Αυτή τη στιγμή, συνεργείο του δήμου, βρίσκεται στο κτίριο και ξεκινά έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να αποκαταστήσει τις φθορές που έχουν προκληθεί από τον χρόνο, μέχρι το Πάσχα. Στον χώρο, βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Σπύρος Νικολάου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Μουζάκης. Δείτε φωτογραφίες…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στη νεα δημοτικη αρχη που ενδιαφερθηκε για την αποκατασταση του ιστορικου αυτου κτιριου.Ελπιζουμε συντομα ο καθενας να επισκεφτει αυτο το αριστουργημα οταν αυτο θαναι ετοιμο να ανοιξει.

  2. 6:54, δεν είναι κακό αυτό που λέει… Μπορεί να είναι αναγνώστης που ενδιαφέρεται για τα κοινά και έχει απαιτήσεις από το νούμερο ένα blog στην Κορινθία. Και λογικό είναι. Μπορεί πάλι, να είναι blogger και να θέλει να δείξει ότι το δικό του blog, μας πρόλαβε. Και πάλι, λογικό είναι. Σ' ευχαριστούμε πάντως για την υποστήριξη.

  3. Έπίσης μπορεί να είναι κάποιος γνωστός Ελληνάρας που προτιμά να πεθάνει ο γάϊδαρος του δίπλα, παρά να πάρει δικό του…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog