Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (video)

- Advertisement -

Διεκόπη η συνεδρίαση του Π.Σ Πελοποννήσου το οποίο συζητά για την μονάδα βιοαερίου στην Περιοχή Μπέρμπερη της Μαντινείας…

Ο Πρόεδρος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση ωστόσο η ένταση που επικρατεί είναι πολύ μεγάλη. Η live μετάδοση συνεχίστηκε και τα μικρόφωνα έμειναν ανοιχτά με αποτέλεσμα ακόμα και συνομιλίες μεταξύ συμβούλων με τον περιφερειάρχη να  είναι στον “αέρα”.

Βεγγαλικά έσκασαν στα πόδια του περιφερειάρχη έξω από το Πνευματικό ενώ εντός αιθούσης μετά την διακοπή εξσφενδονιζόταν νερό από τους κατοίκους- εμφανής αλλά διακριτική η παρουσία της αστυνομίας.

Πρωτοφανή επεισόδια διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο του Πνευματικού κέντρου Τρίπολης μετά την απόφαση του προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Γιώργου Πουλοκέφαλου να διακόψει οριστικά την συνεδρίαση και να την συνεχίσει την Πέμπτη.

Ο λόγος της διακοπής ήταν η χειροδοκία σε βάρος του Περιφερειακού συμβούλου κ. Στεφανόπουλου από την Αργολίδα για την στάση που τήρησε και για τη θέση που πήρε κατά και μετά την ψηφοφορία και την απόρριψη της πρότασης του περιφερειάρχη για παραπομπή του θέματος στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Στη διάρκεια του διαλείμματος ο κ. Στεφανόπουλος έγινε αποδέκτης σχολίων αρνητικών από τους παριστάμενους κατοίκους και μάλιστα έκανε λόγο στον πρόεδρο για χειροδικία εναντίον. Έτσι μετά την ολιγόλεπτη διακοπή και ενώ είχε αποφασιστεί αρχικά να συνεχιστεί η συζήτηση και να ληφθεί απόφαση επί της μελέτης για τη μονάδα είτε θετική είτε αρνητική ο πρόεδρος μίλησε για εκτροχιασμό του συμβουλίου και της δημοκρατίας και για πρωτοφανή κατάσταση και χωρίς να το πολυσυζητήσει και παρά τις διαφωνίες που ακούστηκαν διέκοψε το συμβούλιο για την Πέμπτη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog