Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

- Advertisement -

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 3 Απριλίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικτή άνοδο…

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και προς το βραδύ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν  ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη  Θράκη θα σημειωθούν  λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες στη δυτική Μακεδονία όπου ενδέχεται να βρέξει κυρίως το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν  αραιές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 και βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις  Κυκλάδες και την  Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις που το απόγευμα στις Κυκλάδες θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν  ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και τοπικά στη δυτική Κρήτη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
 
 Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που γρήγορα θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog